Cand privesc oamenii ii vad ca niste oua cosmice, geometrii emitente in val sau in dezvelire unii mai radianti si altii mai opaci, toti in vals ceresc recunoascand drumul si apropiindu-se de Marea Sfera Centrala ca de un Magnet Cosmic sau de niste Brate minunate care le anima dansul dar ii cheama si Acasa in acel Eden minunat pe care il stim cu Totii.

Si aceste geometrii sunt intim conectate cu totul prin fire de diferite culori care creeaza covoare limpezitoare sau tesaturi incalcite largind sau incurcand pentru o clipa inaintarea insa totul e spre dezvelire chiar si nodul pentru ca si el anima resursele noastre interioare chemand bisturiul recunoasterii sa dezlege.

Uneori as vrea sa le spun oamenilor ca sunt liberi, zburatori, rotunzi, frumosi si  ca valurile religiilor si plasele cutumelor depind doar de bagheta lor interioara, de ochiul divin pe care aleg sau nu sa-l dezvaluie in valsul cosmic.

Tesaturile inchise la culoare creeate de noi mergand pe drumul dezvelirii nu mai au putere in bucuria regasirii, in dezvelire, trezie, recunoastere de Sine.

Sunt una cu Hristos si Impreuna-Una…. ar putea fi cantecul interior care va elibereaza de zbuciumul multor epoci, de uraganele traite.

Aveti curajul sa intrati in valsul unimii marturisind versul divin si veti simti cum toate ouale se rotunjesc si graiul lor anima Totul.