Initierea din 9 09 2009 va alinia cele 9 chakre principale ale omului la cele 9 chakre ale Romaniei si la cele 9 chakre ale Pamantului. Acest acordaj va permite ca toate planurile in care curge viata noastra sa se intalneasca cu UNUL iar nasterea acestui imens camp de sincronicitate sa ne dea acces la informatii revelatoare despre Noi, Pamant, Universul in care traim.

In templul dacic in care vom in intra, initiatii acestui spatiu ne vor intampina cu cununi de lumina a coror semnificatie este cunoasterea darurilor pe care le-am avut si pe care le avem, incununarea cunoasterii si intelepciunii dobandite.

Aceste cununi vor fi pe capetele noastre de-a lungul intregii noastre misiuni, conectandu-ne la fortele noastre initiale. Acest har uneste cerul si pamantul din noi, mentinand conexiunea cu muntele sacru al dacilor, care se redeschide maine.
Taina Kogayonului devine prin deschiderea portalului de maine, usor de decriptat. Templul dacic care in registrul 3D e descris de Pestera Ialomicioarei, Platoul Babelor si Varful Omu are intr-o alta vibratie 9 trepte care ne vor fi revelate cat de curand.

Sluba de maine care va include initierea in Taina Kogaiononului va activa memoria noastra dacica, trezindu-ne din somnul cel mare, la o noua identitate. Vom fi fiinte celeste prin aceasta initiere, fiinte constiente de fiintarea lor divina.

Prin atingerea campului de sincronicitate, vom activa constiinta fiecarui plan si astfel vom putea parcurge mai lesne drumul catre Unul pentru a ne reintoarce ACASA. In zona vor fi prezente entitati de lumina din mai multe dimensiuni, sfintii nostri, calugarii nostri nevoitori, lucratorii in lumina intrupati si neintrupati s.a.Daca nu o sa va recunoasteti in registrul 3d veti simti aerul diafan si cercul de lumina creat de aceste prezente care vor participa cu multa bucurie la initierea voastra.

Campul de sincronicitate in care veti intra maine va fi cu voi timp de 9 ani iar dupa va putea fi activitat prin simpla intentie. El are capacitatea de a va energiza darurile, de a va desprinde de vechi, de a va sincroniza cu partenerul, de a va deschide complet cel de-al treilea ochi, de a va uni cu Unul,de a va conecta la energia vindecarii, de a va face constienti , de a va elibera. Veti avea acces la noi frecvente ale fiintarii voastre intr-un registru nou, multidimensional.

Piramida de lumina pe care unii dintre participanti o vor vedea va va proteja si ajuta sa primiti initierea.Ea va emite incepand de maine, unind acest pol spiritual al Pamantului cu piramida de lumina care se afla deasupra piramidei lui Keops si cu cea care se afla in Peru.

Schitul construit la gura Pesterii reprezinta si el una din treptele initierii.Nu-l ocoliti. Prin crucea de lumina care protejeaza acest spatiu el va conecteaza la crucea energetica a Gaei (cea care isi va revela tanele din ce in ce mai mult incepand cu deschiderea portalului de maine).

Incercati sa refaceti harta initiatica a Romaniei. In felul acesta veti implini cu bucurie si recunostiinta misiunea noua pe care o veti primi maine. Ea este deja activa, putand fi accesata prin simpla intentie. Veti primi informatii legate de
aceasta harta prin vis, intuitie, oameni, coincidente. Mergeti pe urmele lor si accesand aceste coduri pana nu demult secrete veti invia Noua Romanie, un pol de spiritualitate care va sustine Noua Lume.

Activand aceasta harta, veti avea acces si la harta initica a NOII LUMI, un pamant care nu mai geme, nu se mai supara, nu mai sufera, in care linistea, echilibrul, intelegerea si daruirea vor repezenta coordonate principale de fiintare nu povesti dupa care doar tanjim.

Primirea de maine din templu va fi facuta in registrul de intelegere al fiecarui participant. Toti vizitatorii vor primi cate ceva si chiar maine veti putea decripta cadoul. Veti putea rezolva orice probleme in frecventele noi pe care le veti putea accesa incepand cu ziua de maine. Cuplurile insotite de copii vor putea vedea mai lesne spectacolul multidimensional la care spiritul vostru v-a invitat. Copii vostri sunt niste relee sau decriptori care va usureaza opera de reintregire.

Incercati sa percepeti alinierea de acum. Intoarceti-va la matca, la nucleul vostru cu rugaciunea, meditatia, mantra care va este cea mai draga. Observati si urmati-va viziunea. Sferele de lumina in care fiintati, o jumatate trezita si o jumatate partial trezita vor face pentru voi, traducerea.Incepeti sa fiintati ca intregi, cocreatori in NOUA LUME. Lasati falsele probleme in clipa dedinainte si deschideti usa cea noua. Puteti sao faceti chiar acum iar maine doar sa pasiti intr-un registru de intelegere nou, suplu, altfel, innoitor, intregitor, uimitor.

Vechiul se mai amesteca in cautarile voastre insa nu va speriati. El este amplificat de lumina pentru a fi eliberat. Ramaneti in centru si veti vedea cum paraseste barca, cum isi pierde din putere, cum renunta.

O sa simtiti dupa aceasta plecare, o apropiere mai mare fata de tot ce este adevarat in viata voastra, o suplete, un firesc, o adancire de sens care va va da acces la rostul final-initial al fiecarui lucru intamplat dar si care urmeaza sa se intample.

Cuplurile cu probleme, vor experimenta dupa initiere, o mai mare deschidere, o apropiere mai mare, rezolvari inedite, sincronicitati coplesitoare, bucurii, varfuri de traire, intelegere mai multa, abundente, avant, entuziasm.Ele vor invia intr-o alta vibratie.

Initierea din templu va deschide un sir lung de alte initieri care vor avea loc aici dar si in alte zone ale Romaniei. Urmati firul si veti intelege cine sunteti si ce e de dorit sa faceti. Spiritul vostru v-a unit deja chiar daca in trup mai experimentati separarea. Sunteti.

Adevarul iese la suprafata si vechii daci uniti in taina cu locuitorii NOULUI PAMANT vor naste inteleptii care ne vor ajuta sa conducem catre dumnezeire, planeta si cocreatorii ei. Maine lumile se intalnesc si sfera de lumina care va aparea deasupra Terrei va arata participantilor ca numai uniti, suntem….doar in fiintare constienta, devenim. E o sfera care uneste vechiul cu noul , transformand vechiul in nou. E simbolul intregirii si ea va activa toate sferele cocreatorilor acestui univers.
Maine se deschide poarta mare a NOII LUMI. Pana acum au fost porti mici, pregatitoare acum de aici va incepe o altfel de lume. Legile raman aceleasi insa oamenii isi vor innoi registrul lor de fiintare.

Dar sa PASIM….
Camelia Radu