Foarte multe persoane ma intreaba cum sa se protejeze, vad peste tot atacuri psi, sunt speriate de colegi si nu mai stiu cum sa se baricadeze energetic de manageri, prieteni, parinti, soacre, cumnate.

In energia unimii nu exista atac psi si nici razboi psi. Doar in separare, in afara Centrului nostru primim pumnisori pentru ca dand putere atacului el se va manifesta. Fiind Una cu Iubirea traim Iubirea, Fiind Una cu Blandetea simtim Blandetea, Fiind Una cu Intelepciunea recunoastem si manifestam Intelepciunea. A fi Om si Una cu Trinitatea este cea mai mare Protectie. Nu acelasi lucru pot spune despre a parea Om sau a manifesta Neomul. Protectia energetica este data de meritele de Sine din Acum si de Altadata si ea creste cu fiecare unitate de Sens. Ea inseamna de fapt Recunoasterea Puterii care Esti. Cand nu stii cine esti ai nevoie sa fii protejat, cand deja stii, esti Puterea.

Ramania este ajutata sa straluceasca de toate gandurile noastre frumoase, de credintele trezitoare, de toate valorile sufletesti, de iubirea noastra, de credinta in divinul din ea, de recunoasterea a ceea ce este, de trezia noastra, de faptele noastre in Impreuna-Una, de bucuria de a fi, de marturisirea darurilor noastre, de imbratisarea oamenilor frumosi pe care ii avem, de rugaciunile noastre, de sculptarea virtutilor, de noi toti. Daca priviti cu ochii sufletului Ramania veti vedea triunghiuri de energii care deseneaza granitele ei energetice, multe sfere de lumina care stralucesc pe bolta ei, spirale emitente, piramide nonfizice care emit in diferite registre, toate marturisind Puterea care Suntem.

In aceste vremuri ale impartasaniei dintru adevar, tara noastra straluceste……

Cupa Graalului care se afla in centrul Ramaniei ne dezvaluie tainele acestor locuri, rostul nostru aici in aceste vremuri, darurile pe care le avem in Impreuna-Una, cine suntem si ne ajuta ca in unime sa manifestam ceea ce suntem.

Fiica lui Ra ni se reveleaza si noi nu trebuie decat sa o imbratisam….

Din centrul triunghiului pe care sta Ramania, Bucurie-Iubire-Unime, Sfera care Suntem straluceste dezvaluind in unime, Noul Pamant si Noua Lume.