Ea nu începe de la periferia cercului nostru de opţiuni ci din centrul lui. Ea nu vine de la baza spiralei ci din vârful ei, propagându-se în toţi centrii nostri energetici pentru ca apoi să curgă către exterior. Ea este de fapt un acordaj, o optimizare, un import de sens. Dacă conştiinţa se află la baza spiralei hrănind verbe ca a demonstra, a castiga, a avea, a arata atunci schimbarea poate fi blocată în teritoriile superioare pentru o vreme. Dacă acest exces devine normalitate, energia schimbării neputându-se propaga va genera disfuncţii, oprelişti, suferinţă pe un palier sau mai multe. Odată eliberat blocajul, schimbarea va inunda toate teritoriile vietii aducand sincronicitati, asezari, conexiuni pline de SENS.

Schimbarea este fluidul divin care ne patrunde si care ne aliniaza la MARELE MESAJ: suntem OAMENI, fii ai lui DUMNEZEU si IMPREUNA-UNUL. Dupa cum observati acest triunghi trezitor-translator Om, Dumnezeu, Impreuna-Unul configurat in reteaua NOULUI PAMANT, ne ajuta sa ne dezbracam de persoana, ateism si egotisme in masura in care ne dorim aceasta trecere de la VECHI la NOU.

Atunci când vreţi să vă schimbaţi şi nu reuşiti, cereţi ajutor de la CENTRU. Vizualizaţi apoi spirala  MARII SCHIMBARII si cum se aprind culorile una câte una începând cu violet ( chakra 7) până la roşu ( chakra 1). Menţineţi imaginea cateva secunde in fiecare seara şi veţi primi indrumare si sprijin pentru schimbarea dorită. Nu uitaţi că exista îngerii ai schimbării care pot transforma o  generoasa intenţie în  minunata realitate.

Deasemenea facand semnul crucii, unind cerul si pamantul in sfant numele tau, deschideti teritoriile Schimbarii.

O mare schimbare ne ţine în plină zi. Noaptea nu mai poate ajunge la noi pentru că toate culorile noastre interioare sunt frumoase, bine aspectate, stralucitoare.