L-am intalnit pe Thoth atunci cand s-au nascut civilizatiile aici in spatiul acesta alaturi de Ra, SarRa si alte entitati de lumina la Sfinxul din Bucegi, la Bozioru si in alte locuri-poarta in Egipt alaturi de Ra si Araragat si in Peru alaturi de Ya Va si Ra. Si atunci si acum. Inceput si iar inceput. Un cerc plin de Sens si multe triunghiuri emitente din care Unul straluceste.

Inainte de aceasta intrupare in viata dintre vieti atunci cand am facut alegerea de a reveni aici ne-am intalnit din nou si am stabilit  sa lucram in reteaua Unimii in energia lui Impreuna suntem Una alaturi de cateva familii de lumina pentru ca Planeta aceasta sa radieze  si bucuria, frumusetea, recunostiinta, dragul sa ne cuprinda pe toti. Mesajul lui Thoth a fost simplu. Vei sti cine Sunt.

Si a venit aceasta viata si unul din acordajele primite de la el a fost la Sfinxul din Bucegi atunci cand s-a deschis Poarta Arhivarilor (Sfinxul din Bucegi, Sfinxul din Peru si Sfinxul din Egipt) si am primit chemarea de a activa Spirala Divinului Feminin alaturi de oameni-cupa in triunghiurile trezitoare ale acestei Planete. Si Thoth a grait. A venit Timpul. Urmeaza Semnele.

Apoi au urmat alinierile din 10 10 2012, 11 11 2012, 12 12 2012 si lucrarea s-a accelerat. Pe 22 12 2012, Ra-Thoth-Sar Ra ne-au deschis  in clarul sufletului aceasta tema : sa lucram impreuna in reteaua unimii reveland  rostul Ramaniei pe harta spirituala a lumii. De aici de la fiica lui Ra prin purtatorii de coduri se va activa Spirala Divinului Feminin in toate triunghiurile trezitoare-translatoare ale acestei planete. De aici in energia recunostiintei-bucuriei-frumusetii, portile sufletului colectiv se vor deschide.

Si asa s-a dezvaluit in taina recunoasterii de Sine si  Egiptul, un frate de-al nostru care Acum ne cere ajutorul. Dupa cum v-ati reamintit,  aceasta deschidere de Sens este stipulata in Contractele noastre Spirituale:  sa stralucim in Impreuna-Una, sa ne inaltam in Impreuna-Una, sa fim Impreuna-Una. Tema, dar, unitati de intelegere. Asa se inchid cercurile si valsam cu totii pe spiralele evolutive, fuzionand cu Unul in bucuria reintalnirii cu Acasa.

Dupa cum stiti varfurile piramidelor s-au activat in  2012 astfel ca multe schimbari sociale, economice, organizationale, individuale si de grup vin stimulate de acest varfuri care se unesc cu  Cerurile.

Este ceea ce se intampla si in Egipt, Acum…..falsele inaltimi se pravalesc si apar noile piscuri.

Va invit in felul acesta la atelierul din 9 sept ora 19,  OMRA, str Occidentului nr 11,  unde vom lucra cu Ra, Isis, Osiris,  Horus, Ay si Tyia, Thoth si Shesat, Nefertiti tesand cu maini de lumina reteaua Egiptului, modeland in Suflet, iubirea fata de Tot si Toate.

Sferele care suntem Stralucesc in Impreuna-Una!