In valsul cu scrisul am simtit  bucuria paradisiaca, dragul si dorul  de Tot si Toate, nostalgia si regasirea, avantul, frumusetea, reamintirea.

Conexiunea cu viata dintre vieti a fost mereu vie si extrem de aproape ca un prieten cald care ma indruma tacut. Reintoarcerile erau pline de Sens in banca energetica de unde primeam unitatile de cunoastere pe care era de dorit sa le duc aici si pe care le impleteam cu aceste taramuri, calatorind in mai multe dimensiuni si dospind intelegeri.

Zborul cu ingerii scrisului imi este foarte drag, pentru ca aripile lor ma extind ajutandu-ma sa fiuzionez cu Totul intr-o dulceata pe care as vrea sa o simt mereu curgand in ape peste clipe, indulcind fiecare pas, iubind.

Atunci cand pornesc in triunghiurile Unimii sa scriu, simt alaiul de entitati de lumina cum imi deschid Drumul, Clarul se mareste, Interiorul freamata si Totul parca conlucreaza in a creea un covor-articol binecuvantat pentru sufletele voastre.

Privind peste timpuri de peste 6 ani de cand scriu pe frecventaom, observ ca au aparut expozitii cu tapiserii creeate de acest penel cosmic, multe lucrari de lumina venite prin calatorii si ateliere conective si nenumarate tasniri care au sustinut trialogurile mele cu voi.

De multe ori scriu doar pe ecranele interioare fara sa ating clapele unui computer, ma rescriu pe mine si partitura aceastei vietii, patrunzand in tesatura clipei pentru ca de acolo sa tasnesc cu Vocea Universului pe razele-articole venite de la Centru pentru voi.

Scrisul s-a desfacut in mine ca petalele unei flori dupa multe initieri, scoli de spiritualitate si adanciri la care am fost invitata de catre Univers.

Insa roadele lui le-am vazut dupa ce am primit Graalul si am simtit in Cupa care Sunt cum dospesc Sensurile.

Poti scrie in Umbraluluri, eliberandu-te de gandurile-cleste sau emotiile-caracatita insa poti scrie si pe varfuri de munte aducand oceanul de lumina in sufletul cautatorului de Sens.

Cumva toti incepem de la poale insa doar in lumina e de dorit sa ne trimitem corespondenta catre Tot si Toate.

Impartasind in Unime, tesatura scrisului se spala si darurile coboara, raurind peste tine, peste toti.

Daca va opriti in a va lamenta, a impusca Universul si pe fratii vostri, scrisul nu mai are aripi, e trist si uscat un biet covoras care ne strange pe toti si care  nu ne inunda interioarele cu mii de arteziene.

Imaginea care mi se desfasoara acum in clar si pe care v-o las in mare drag sa va atinga Muntele este un Vultur Alb ale carui aripi ating n etaje de intelegere si care isi dezvaluie Maretia doar in ochiul tacut, smerit si frumos doritor sa primeasca, adancitor si plin de drag.

Sa va rescrieti partitura vietii pentru ca in drag ceresc noi toti sa fim o minunata orchestra!

Va astept maine pe 22 oct la o intalnire cu Flow-ul, Genialitatea, Triunghiurile Unimii!Ora de incepere este 19.

Adresa este Ion Bogdam nr 2A, et 2, interfon 2.