De-a lungul timpului in triunghiul cu varful in jos pe corpul mental v-ati intalnit cu Carierista impietrita, Doamna Le stie pe Toate, Dominatoarea pe corpul emotional cu Mimoza, Isterica, Razvratita iar pe corpul fizic cu Printesa, Obsedata, Egoista. Mastile acestea v-au dominat o etapa sau mai mai multe pana cand provocarile vietii v-au indemnat sa urcati pe corpul cauzal si sa descoperiti Initiata, Metaconsilierul, Dezvelitorul pe corpul budhic, Mama,  Preoteasa, Sfanta iar pe corpul atmic, Maestra, Fiinta triunica, Eliberata. Toate aceste chipuri inaltate au fost create. Sunt pachete cu coduri divine ce urmeaza a se activa in structurile voastre.  Pe masura ce facem neconditionat achizitii spirituale prin meditatii, contemplatii, rugaciuni, fapte frumoase, idei inaltatoare, bucurii ceresti, corpurile superioare se dezvaluie, triunghiul divin graind prin noi cu daruri, intelegeri dar si roluri ceresti intregitoare. 

 Haideti sa vedem ce ne dezvaluie corpul cauzal. El reprezintă planul intuiției, al  ideilor Divine, al înțelepciunii Divine, al cunoașterii lui Dumnezeu.  Cu ajutorul corpului cauzal putem crea și transmite gânduri la distanță. Acest corp conține memoriile vieților trecute, karma, lecțiile la nivel de suflet cât și amprente energetice. Principalul depozit al planului cauzal sunt Înregistrările Akashice. Folosind spirala intrebarilor, intuitia, contemplatia, triunghiul iertarii, visul veti descoperi cauzele arestului afectiv in care va aflati sau  al celui de sexual sau al singuratatii in care va simtiti captiv. Cand acest corp capata grai putem vorbi despre Initiata, Creativa, Dezvelitoarea, Metaconsilierul, Deschizatoarea de Porti.  In miezul triunghiului descris de post-spovedanie-rugaciune vom descoperi radacinile razboaielor, bolilor dar si al calatoriilor spirituale. Corpul cauzal este legat de sala creatiilor de marile cunoasteri, de idei inaltoare, de intelepciuni ale mosilor dar si al fratilor nostri ce ne strabat fara ca noi sa fim autorii. Activand spirala darurilor, cautand perla unei situatii conflictuale sau diamantul unei tradari imbracati intr-un triunghi de virtuti vom descoperi cauze-revelatii, cauze-daruri care ne dezvaluie copacul christic. 

 La nivelul corpului budhic se activeaza  iubirea neconditionata,  extazul afectiv,  bucuriile inaltatoare,  valsul cu sferele ceresti. Aici se cladeste Mama Initiata,  Preoteasca, Sfanta. In timpul noptii sentimentele dintre mama si copil sau dintre cei doi soti pot genera vise initiatice, raspunsuri inaltatoare, conexiuni dezvelitoare chiar daca acestia sunt la mari distante. Prin forta iubirii christice femeia isi poate ridica barbatul oricat de cazut ar fi la fel si fiul. Aceasta iubire, transforma, transmuta, activeaza chipul divin. La nivelul corpului budhic orice triunghi de sentimente inaltatoare dezvaluie si alte treimi formate din sentimente ceresti mergand toate catre inima lui Dumnezeu. Pe acest corp iubirea christica face minuni trezind si vindecand si deasemenea invinge fara spada inamicii vizibili generand minuni, bucurii, deschideri de Sens. 

Corpul Atmic reprezintă planul puterii Divine, a voinței Lui Dumnezeu.La acest nivel de trăiește extazul spiritual. Meditația este cea care facilitează această legătură (contopire) a noastră cu  întregul Univers. Acest corp este llegat de faptele inaltatoare, de jerfele pline de iubire pe care le-au facut maestrii inaltati. Pe acest nivel vorbim despre taierea voii proprii pentru a asculta Cerurile.  Aici se dezvaluie Maestra, Eliberata, Fiinta triunica. Pentru a activa corpurile superioare intrati in aceasta roata a Intregirii voastre. Cel mai simplu este sa folositi in fiecare etapa spirala intrebarilor-contemplatia-rugaciunea sau meditatia- predarea-postul. Orice abordare triunica va ajuta sa va dezveliti darurile fiecarei etape si varfurile lor de munte.

Contemplati aceasta roata cereasca: 

       1. Reamintiri. Contractele noastre spirituale prin flash, vise, deja vu, intuitie, calatorii spirituale si reveleaza filele. Ele ne vorbesc despre teme de viata, daruri si salturi de intelegere sau varfurile de munti pe care le putem atinge. Ele sunt vii. Activati spirala intrebarilor: Ce reamintiri ma leaga de locul X? De ce aleg sa fiu castratoare in cuplu? Ce roluri masculine repet? Ce vise tot apar si reapar? Ce parti masculine nu ma ajuta sa fiu implinita? Ce se dezvaluie in flow-urile pe care le traiesc? Care sunt cauzele aresturilor afective din viata mea? Ce tema se repeta?

2. Dezveliri.  Prin iesirea de sub val se activeaza darurile unei relatii, talcurile unui rol celest, bucuria unei cautari. Ca femeie practicand capacitatea de jertfa poti descoperi in tine, iubirea neconditionata, caldura, intelepciunea. Ex: Am ajuns in Cappadocia dupa multe intrupari ca barbat pentru a onora locul cu darurile divinului feminin. Simt sa particip cu o rugaciune repetata de 40 de ori pe zi la echilibrul yin-yang al tarii X sau sunt aici pentru a activa blandetea-ferma din mine. In dezvelire apare acel evrika sau aha care te aproprie de povestea ta unica.

    3. Integrarea acestui talc/ Aparitia unei noi constructii in viata ta Ex Aleg sa sustin prin proiecte dedicate femeilor, dezvelirea preotesei, maestrei, initiatei. Tin cursuri dedicate divinului feminin. Construiesc un templu-scoala dedicat Preotesei. In aceasta etapa folosesti atat caramizi ceresti cat si caramizi tangibile pentru a construi Preoteasa din Tine. E un efort constient de a uni in tine Cerul cu Pamantul. 

4. Sincronizare/ Desincronizare  Ex Aleg sa urmez sincronicitatile si sa nu mai deviez de la planul divin/ Urmandu-mi misiunea observ cum totul rodeste in jurul meu. Fiind deschis, campul lui Dumnezeu imi raspunde

5. Conectare/ Deconectare Ex: Ma conectez la taina acestui loc. Aduc aici si acum energia Iubirii, Bucuriei, Intelepciunii. 

6. Limpezire/ Purificare Ex: Aleg sa tin 3 posturi pe saptamana pentru a vedea mai lesne rostul experientelor din viata mea.

7. Intelepciune Ex Integrez la nivel de gand, emotie, fapta….talcul calatoriilor facute de mine din chemare. 

Cu totii suntem invitati de Domnii Destinelor sau Sfatul Inteleptilor sa intram in acest vals evolutiv unind Cerul cu Pamantul insa iesim din roata cu atitudini bazate pe nemultumire sau pe razvratire refuzand invatarea divina sau ramanem in roata pana cand devenim fiinte triunice si Intregimi.  Cu cat suntem mai prezenti in fiecare etapa largind un triunghi de vituti sau mai multe cu atat corpurile superioare cresc dezvelind inalte potentialitati de geniu-sfanta-maestra, fiinta triunica radiind peste Timp. 

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice