Cand spuneti armonie ce simtiti? Dar bucurie? Dar frumusete? Cand pronuntati cuvantul Vaccin…ce senzatii percepeti? Va simtiti bucurosi, freamatori, zambaciosi sau ceva in voi se strange, va cuprinde frica, tot corpul se contracta?!! Fara a fi metasenzitivi toti oamenii pot decide daca merg sau nu catre vaccin doar simtind cum cade acest cuvant in interiorul lor, cum sparge linistea interioara, cum tulbura toate ungherele. Stim cu totii ca ceea ce este creat cu iubire aduce pace, armonie, sanatate insa exista o multime de anticreatii( droguri, anumite tablouri, scrieri, vaccinuri, bauturi) care induc depresia, frica, activeaza boala, determina suicidul.. Poti masura cu sufletul o creatie….pui mana pe ea si o simti sau pronunti cuvantul….si o ploaie de lumina te atinge sau sufletul ti se strange, plange, se zbate. Cand spun vaccin….percep cum o sabie imi strapunge plexul solar( chakra 3) iesind parca prin mine. Aceste vaccinuri anticovid aparute atat de repede sunt create in laboratoarele negre ale planetei conduse de fratiile intunecate si de civilizatiile controloare. Am masurat si cu ansa beneficitatea vaccinurilor aparute ( contra dnei Covid) si toate se se situeaza intre 0 si -100 ceea ce inseamna ca sunt anticreatii sau creatii luciferizate. De ce ne lasam corpul cu inteligenta lui incredibila sa primeasca o astfel de bomba energetica/ sabie/ sulita? De ce nu avem incredere in puterea noastra interioara, in capacitatea de a trece prin aceasta experienta( daca am atras-o) si de a extrage din ea un talc, o intelegere superioara, un dar?

Anul 2020 fiind asezat in energia tatalui ne-a scuturat casuta interiora, invitandu-ne la o limpezire, curatare, dezlegare. Chiar daca ne-am intalnit cu fricile de necunoscut, de boala, de moarte, puterea, curajul, increderea venite prin rugaciune, credinta, post ( triunghiul cu varful in sus) i-au ajutat pe multi semeni de-ai nostri sa treaca usor sau chiar foarte usor prin covid. Uitati-va pe statistici cati s-au vindecat sau cati nu au avut simtome chiar daca au avut testul pozitiv nu va uitati doar la cei care au facut Trecerea( pentru ca asa trebuiau sa plece, erau bolnavi de mult timp sau aveau patologii nestiute). V-ati gandit cati semeni de-ai nostri cu alte boli au plecat? Si de ce chiar daca au avut boli de inima sau de plamani sau paralizii tot cu covid au fost trecuti in certificatul de deces? Cine este interesat sa tot mareasca listele si sa croseteze frici? Si din frici….sa treaca insidios la urmatorul pas… impunerea vaccinului?!…..

In acesti ani 2020-2022, ani de trecere, cernere, intelegere multe boli vor exploda dar si multe daruri ne vor umple sufletele. Sa privim varful muntelui nu prapastia si daca drumul coboara sa infruntam animalele din prapastie pentru ca nu vom scapa de ele nici prin vaccin nici cu medicamente. Oricat ne-am anestezia constiinta tot ne vom intalni cu iadul fricii sau iadul deznadejdii sau iadul neincrederii.

Si oare cum ar putea talcul/ darul/ intelepciunea sa mijeasca daca le ingropam in frici si le udam cu vaccinuri?

Boala este o iesire din Dumnezeu nu o intamplare nefericita si chiar daca v-ati intalnit cu aceasta experienta numita covid inseamna ca ati atras-o pentru a scutura anumite mizerii ( greseli, pacate, patimi) de pe suflet si din energetic care au coborat apoi in corpul fizic. De ce nu crestem lumina interioara spunand cu Dumnezeu-Una…. NU ….vaccinarii ale carei consecinte in plan energetic si fizic nu le stim insa sufletul nostru le intuieste?!!!!….

Anul trecut rugandu-ma la parintele Arsenie Boca am simtit intr-un moment conectiv sa-l intreb: Parinte ce vom face daca vom fi pusi sa alegem intre vaccin si inchisoare? Si cupa sufletului s-a deschis…si un val de bucurie cereasca m-a invadat raspunsul lui venind in Clar: Alegeti inchisoarea in numele lui Isus Hristos!!! Si contempland aceste cuvinte am vazut o spirala frumoasa auriu-purpurie insailand acele inchisori din Ramania unde s-au nevoit sfintii nostri, eroii stiuti si nestiuti, cuvantatorii lui Dumnezeu, stalpii de lumina. Si pentru cateva clipe am simtit masa unimii, sustinerea, curajul, puterea pe care ei ne-o daruiesc daca luam aceasta decizie in Dumnezeu. Suntem alaturi de voi: Fiti curaj, incredere, putere!!!

Caci nu mai putem juca la doua capete…pe caii Gratiei vorbind despre Dumnezeu si in fapta cu necredinta, frica, dualitate alegand sa ne insotim cu anticreatiile.

Rudolf Steiner a avut viziunea acestor vaccinuri scuturate de covorul intunecat….cuvintele lui fiind pentru mine niste geometrii pline de radianta, putere, forta. Vor separa fizicul de suflet si spirit, veti pierde din suflet, veti deveni automate.

Exista un triunghi cu varful in jos care va naste in acesti trei ani( 2020-2022) o multime de anticreatii: covid, vaccinuri, frici, stiri bazate pe frica, manipulari, antidecizii, criza mondiala, razboiul invizibil etc. Arhistrategia de Intuneric creaza mult in aceste timpuri insa depinde doar de noi sa nu dam putere, suflet, incredere acestor anticreatii. Chiar daca vor exista presiuni, amenintari, constrangeri alegeti in templul interior cu sufletul si portile Imparatiei se vor deschide chiar daca nu veti mai ramane in compania in care sunteti acum angajati sau vor pleca de langa voi anumiti prieteni. Veti avea pace, bucurie, implinire oriunde fiind in Dumnezeu!!!!

Nu simtiti ca acest an vine cu teste de discernamant, clar, intelepciune dupa ce anul trecut a fost un an al credintei, predarii, stapanirii de Sine?

Sufletul e mama divina iar spiritul e tatal cosmic. Daca ne limpezim sufletul prin spovedanie, impartasanie, post vom primi spiritul divin ….si astfel decizia noastra triunica va fi puternica, in asumare, plina de curaj. Parintii divini vor naste prin noi copiii-alegeri inaltatoare protejandu-ne de consecintele pe care nu le vedem dar care stau la panda.

Fiti curaj, incredere, putere!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice