Sunt din ce in ce mai multe mamici care imi spun ca sunt agresate verbal, fizic, psihic de catre sotii lor pentru ca nu sunt de acord cu aceste vaccinuri pentru ele si copiii. Se pare ca s-au format pana si in familii doua tabere, mama cu o fiica, tatal cu o alta fiica sau mama cu copiii si tatal singur, razboiul cel mare mutandu-se si aici vaccinul devenind o arma, o amenintare, un instrument de tortura. Una din mamici mi-a spus ca a fost batuta in somn pentru ca nu accepta noile vaccinuri. Dincolo de diferenta de opinii unde este varful triunghiului Iubirea, Unimea, Intelepciunea?

Avand in vedere ca aceasta violenta verbala si fizica a crescut, poate ar trebui sa ne gandim la ce aduc (nu doar fizic) aceste vaccinuri?

Cu peste o sută de ani în urmă, Rudolf Steiner a scris următoarele:

′′ În viitor, vom elimina sufletul cu medicamente. Sub pretextul unui ′′ punct de vedere sănătos va exista un vaccin prin care corpul uman va fi tratat cât mai curând posibil direct la naștere, astfel încât ființa umană să nu poată dezvolta gândul existenței sufletului și spiritului.

Medicilor materialiști, li se va încredința sarcina de a îndepărta sufletul omenirii. Așa cum astăzi, oamenii sunt vaccinați împotriva acestei boli sau a bolii, copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă exact în așa fel încât oamenii, datorită acestei vaccinări, să fie imuni la ′′ nebunia ′′ Viața spirituală. Ar fi extrem de deștept, dar nu ar dezvolta o conștiință, iar acesta este adevăratul obiectiv al unor cercuri materialiste. Cu un astfel de vaccin, poți face corpul eteric ușor să slăbească în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este detașat, relația dintre univers și corpul eteric ar deveni extrem de instabilă, iar omul ar deveni un automaton, căci corpul fizic al omului trebuie lustruit pe acest pământ prin voință spirituală. Deci, vaccinul devine un fel de forță arymanique; omul nu mai poate scăpa de un sentiment materialist dat. Devine materialist al constituției și nu se mai poate ridica la spiritual ′′

Nu cumva acesta separarea aceasta a sufletului si a spiritului de corpul fizic prin vaccin …ne aduce agresivitate, violenta, meschinarie pentru ca omul nu mai este conectat profund la constiinta sa? Poate ar trebui sa ne uitam la toate consecintele creeate de aceste vaccinuri cele fizice dar si la cele sociale, psihice, spirituale. Stiu ca aceste consecinte sunt special ascunse pentru ca obiectivele ocultei sunt foarte puternice:

 • tirania medicinii alopate. Reasezarea ei pe tron
 • controlul mintii prin tehnologie
 • diminuarea noastra ca numar
 • scaderea fertilitatii
 • devierea copiilor de Cer Mare( prin tehnologie, vaccin, frica)
 • infricosarea maselor, scaderea imunitatii
 • cresterea puterii industriei farma
 • indatorarea tarilor
 • distrugerea valorilor crestine
 • activarea a doua tabere: vaccinati si nevaccinati
 • dezbinarea in familii
 • cultivarea nelinistii, fricii, neincrederii
 • Intrarea in liberul arbistru al oamenilor
 • scaderea coeficientului de trezie prin atacuri energetice zilnice care afecteaza, clarul, discernamantul, intelepciunea
 • scaderea imunitatii prin toate otravurile energetice si fizice pe care le luam( prin stiri, mancare etc)
 • zombificarea prin vaccinuri

Cum putem intari familia? Cum putem hrani valorile crestine? Cum putem activa Unimea?

In familii chiar daca viteza de indumnezeire a sotilor este diferita pentru ca scopul nostru acestei vieti este mantuirea, de acest varf al triunghiului nu ar trebui sa uitam. Si cum ajungem acolo daca avem la usa aceasta amenintare?

Daca v-ati intalnit cu aceasta provocare in familie postiti, rugati-va, spovediti-va, impartasiti-va. Nu fortati nota prin argumente. Doamne graieste pentru mine in sufletul sotiei/ sotului meu. Roaga-l sa ma ierte, eu il iert/ Lumineaza-l Doamne pe sotul/ sotia mea, Dezvaluie-i partea ascunsa a acestor vaccinuri, ajuta-l sa ia cea mai buna decizie pentru evolutia lui fara a ne obliga si pe noi( sotia si copiii) sa luam acea decizie

Dupa cum vedeti la nivelul anumitor tari liberul arbitru nu este respectat, oamenii fiind obligati sa se lase stampilati cu acest vaccin asemeni animalelor.In ce masura sunt respectate drepturile omului, in ce masura este ascultat orice NU? Sau nu mai conteaza, trebuie sa devenim rapid niste robotei carora li se va dicta ce sa faca si cum sa faca… Nu cumva procesul de trezie colectiva reprezinta cel mai mare inamic pentru oculta? Atunci cand ai lumina nu mai poti fi controlat. Daca ne uitam in spate dupa 2000, medicina holista si psihologia energetica au luat amploare, oamenii s-au apropiat mai mult de plante, soare, rugaciune, meditatie, centrul lor……partea alopata nemaifiind asa de importanta. Cautarile noastre au amenintat puterile controloare si iata din laboratoare negre ne-am trezit cu acest razboi biologic, psi, energetic si cu aceasta perdea de vaccinuri care poate genera daca nu ne punem intrebarile potrivite si nu rontaim cu discenamant stirile, noaptea sufletului.

Haideti sa ne asezam pe o cruce aceste probe prin care trecem toti: Credinta( Sus), Jos, Discernamantul, (Dreapta) Inteleciunea, (Stanga)Unimea. Cultivati-le constient.Ce simtiti? Putem trece impreuna prin aceste teste colective salvand aceste virtuti?