Poate nu as fi scris despre acest subiect insa doar in ultima saptamana din ce in ce mai multi barbati mi-au spus ca au fost batuti de sotii, intr-un fel alarmant as zice. Posesia temporara s-a manifestat in triunghiurile cu varful in jos descrise de furie-betie-neacceptare sau din nevoia de control-ura-neiubire sau din suparare-neiertare-razbunare sau din orgoliu-nemultumire-respingere si ea s-a repetat de mai multe ori mergand pana la a chema politia sau alte autoritati. In astfel de momente intunecate apare judecata de foc, gura de foc si mana de foc adica puteri negre se activeaza venite din focul malefic, violenta aceasta taind puntile dintre soti, afectand grav corpul auric al copiilor care vad si participa la aceaste descarcari de energii negative.

Uitandu-ma in ochii barbatilor mi-am amintit de slujbele de dezlegare din Frasinei( de acum mai bine de 20 de ani ) cand fete foarte slabute de parca le luam vantul intrau in transa si dadeau in calugari, loveau masa, cartile sfinte, lupta fiind reala, demonii furiei manifestandu-ne foarte puternic si pana la finalul slujbei cand zdrobite……dupa ce tot corpul lor se zbatuse, luptase, epuizate de entitatile din interior….pentru cateva clipe se linisteau…pana la urmatoarea exorcizare cand legiunile de demoni iar se activau si cativa calugari se straduiau sa le faca fata. Si asa 9 dezlegari…pana cand plecau cu ochii luminosi, eliberate de entitatile intunecate ale furiei, neiertarii, neiubirii. Erau nori ai furiei veniti din mai multe generatii manifestandu-se multi mosi si stramosi printr-o fiinta sau posesii ce tineau de viata aceasta…un blestem, o legatura, patimi, greseli repetate, pacte intunecate, amantlacuri.

Am asistat la foarte multe dezlegari as spune ca Frasineiul a fost facultatea mea, scoala mea de viata, intalnirea mea frumoasa cu sublumile si supralumile. Am pornit la 18 ani sa ma vindec si cativa ani am putut sa vad ….zeci poate sute de femei si copiii cu diferite posesii pe care medicii si psihiatrii le numesc in fel si chip venind aici si eliberandu-se de norii furiei, urii, neiertarii, neiubirii. Atunci am inteles ca fara aceasta lucrare in duh te poti duce la 80 de psihologi, nimeni nu te poate dezlega de un nor sau mai multi doar vorbind cu tine, adica tratand cognitiv o anumita problema. Fie iti alegi un psiholog-duhovnic fie te duci la amandoi fie apelezi la o preoteasa/ preot care este si terapeut transpersonal. Mintea nu poate dezlega o inima inraita si un corp bantuit. Nu poti apela la un servitor sa dezlege alti doi servitori. Ai nevoie sa mergi mai sus la stapanii casei, suflet si spirit pentru a elibera aceasta triada( minte-inima-corp) de posesie.

Multe femei-barbat sau barbatele familiei dezvolta pe langa o cariera minunata un orgoliu imens, o furie uriasa si o impietrire care le indeparteaza de cel mai inalt scop…mantuirea. Avand sindromul coliviei adica simtindu-se ingradite de familie si copiii au o nevoie exacerbata de validare prin rezultate, dorinte implinite, libertinaj. Si cand libertatile nu le mai sunt acceptate si nici patima betiei sau minciuna……apar aceste descentrari sau dezintegrari in care barbatii sunt batuti pentru ca nu le accepta furiile, nemultumirile, libertinajele.

Odata activata spirala descendenta violentele verbale si fizice se repeta pana cand femeia sau barbatul va trece prin 9 dezlegari si posesiile vor pleca. Si am vazut multe fiinte cu ochii limpeziti si corpul auric luminos, spalate de mana christica, iubite de Cer, eliberate.

Din nefericire, terapiile clasice nu rezolva posesiile ci doar organizeaza un pic corpul psihic de multe ori alimentand orgoliul, nemultumirile, supararile.

Cand intri pe axa victima-calau intelegi ca victima atrage calaul si ca ei doi isi schimba rolurile pana cand se trezesc sau se imbolnavesc amandoi. Cand violenta domestica apare …inseamna ca acumularea de nori, entitati intunecate este foarte mare( serpi, balauri, scorpii, capetenii) , unul sa altul sau amandoi fiind invitati de Univers sa treaca printr- o mare curatare, limpezire insotita de dezlegari. Triunghiurile care va ajuta sa va centrati sunt formate din post-spovedanie-impartasanie, post-masluri-dezlegari, post-sfinte liturghii-fapte inaltatoare.

Va sustin sportul, natura, orice instrument divin insa nu uitati dezlegarile….care se tin dupa Sfanta Liturghie sau dupa Sfantul Maslu. Daca sunteti sotul afectat sau femeia vatamata mergeti la cele 9 dezlegari rugandu-va pentru luminarea partenerului vostru.

Am vazut copiii avortati care se manifesta cu furie prin mama care i-a dat afara dar si mosi si stramosi neridicati care se manifesta cu ura sau suparare prin nepoti. Deasemenea blestemele, legaturile si toate patimile sunt insotite de entitatile intunecate ale furiei.

De multe ori apar repetitii negre, bunici care isi bateau sotiile apoi copiiii care o fac, apoi nepoti, lanturile furiei incolancindu-se pe intregul neam pana cand o nepoata mai luminoasa cu sabia credintei si scutul rugaciunii se hotareste sa taie firele negre si sa elibereze balaurii furiei din structurile intregului neam.

Nu e usor pentru cei care vad si isi iau aceasta misiune insa cu smerenie, rabdare si iubire …norii hidosi pot fi eliberati.

E important ca femei sa ne primim si sa primim cu drag jertfa pe care e de dorit sa o facem zi de zi in familie. Fara ascultare, bucurie, smerenie nu putem construi o familie radioasa.

Atinci cand orgoliul profesional creste, la fel banii si indepartarea de Dumnezeu apelati la o triada inteleptita din jurul vostru care sa va ajute sa reintrati in Centrul vostru. Indrazniti sa intrebati duhovnicul, un om frumos, un metaconsilier. Si continuati sa activati in voi …spirala Intrebarilor: Cine sunt? Ce aleg sa fac ca sa fiu? Ce triunghiuri de virtuti imi pot lumina drumul? etc