Va recomandam prin articolele anterioare sa pasiti in Triunghiul Iertarii zi de zi facand limpezirea cu lacrimi, oftat, cascat. Ma iert si ma dezleg-Rog sa fiu iertat si dezlegat-Sunt Una cu Iertarea. Iertarea trebuie facuta sincer, in asumare, cu multa smerenie. Nu triunghiul in sine este important ci atitudinea care este insasi Graalul, cupa interioara in care curge ambrozia unimii.

Dupa acest pas lasati raurirea divina sa va inspire. Daca in viata voastra nu aveti iubire, bucurie, intelepciune pasiti in acest triunghi facand valsul cu aceste sfere, Sunt Iubire, Bucurie, Intelepciune Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt. La inceput mintea va interveni mult apoi veti simti energia sferelor, fuziunile cu ele fiind din ce in ce mai frumoase. Puteti activa mai multe triunghiuri lasand versul divin sa va ghideze, Sunt Liniste, Iubire, Bucurie, Grai divin si Implinire sau Pasind in Iubire sunt Frumusete, Blandete, Primire.

In valsul ceresc puteti aseza si daruri pe care vi le doriti daca sunteti dansator sau balerin Ex: Recunosc Unimea care sunt, Frumusetea care Sunt, Gratia care sunt si Tot ceea ce sunt in Sfant Numele Tau

Si pe parcursul zilei reveniti la acest vals claditor care va retese dezvelindu-va  radianta, maretia, bucuria.

Daca simtiti ca nu ati avut primirea mamei sau a tatalui pasiti in versul Primirii: Primesc ceea ce Este asa cum Este, Ma primesc asa cum sunt, Primesc sa fiu Iubire, Bucurie, Intelepciunea, Unime si Zbor, Impreuna-Una sau Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Pace cu Pace, Pamant cu Pamant Om, Sfant, Impreuna-Una sau Soare christic imbratiseaza-ma, primeste-ma, iubeste-ma, Eu la Triunghiul celest vin cu toate Fortele Treimice ma inchin, Sunt Una cu Tine.

Si nu uitati la final de zi sa manifestati recunostiinta fata de Tot si Toate transformand experientele voastre in aur spiritual.