In vers divin va spuneam ca sfera tata inainte de a lua o decizie invoca o trinitate care initiaza, o trinitate care accepta sau refuza si o trinitate care hotareste. Dupa ce ideea s-a conturat ea merge la sfera mama care o imbraca cu iubire, bucurie, unime urmand ca sfera copil sa o coboare in plan ducand-o pe calea visului, a trialogului, a flow-ului, a revelatiei catre unul sau trei protagonisti, depinde cat de importanta este coborarea centrului holist sau a gradinitei sau a inventiei in materie pe o anumita unitate de timp.

Trialogul este o corespondenta de la centru la centru, o intalnire intre X si Y care fac triunghi cu marea sfera centrala sau o deschidere unimica intr-un triunghi sau mai multe triunghiuri pentru a aduce aici, o bucurie, o intregire, o adancire.

Atunci cand intrati pe frecventa bucuriei si flow-ul va ghideaza spre un proiect minunat vorbind cu prietena sau colega dvs iar idea care apare parca nu apartine mintii voastre ci este un salt minunat, ati facut trialog, in centrul triunghiului creat cu o entitate de lumina sau cu trei entitati, conturandu-se ceva minunat, altfel, poate chiar povestea dupa care sufletul vostru tanjeste.

Toate scenariile sunt create in Ceruri, noi in functie de vibratia noastra fiind candidati pentru un rol mic sau un rol mare, insa fiecare rol poate fi rescris si urcat pe varf de munte si aici doar harnicia noastra( harnicie de la har) poate da drumul valsului sferelor pentru rolul trinitar de femeie de serviciu-deschizator de porti-sustinator psi dar si pentru cel de presedinte de tara-lider conectiv-intelept. Ca sa intram in trialog e important sa ne plecam cu smerenie in fata trinitatilor care ne pot sustine sa mosim o idee, o poveste, o calatorie.

Cand egoul vrea sa vorbeasca in dialog pasirea este sterila, rece, noncreativa.

Doua minti aprige chiar daca au un IQ minunat nu pot naste opera secoliste, mileniste, povesti, inventii sau melodii care sa atinga sufletele.

Ca sa intram in trialog, meditatia, contemplatia, lucrul cu triunghiurile, flow-ul, plimbarile in natura, initierile pe lumina ne pot sustine in sine trialogul fiind o poarta de lumina, o deschidere catre lumile subtile pe care le invitam sa glasuiasca prin noi si sa nasca la mijloc, un proiect minunat.

Dupa ce ati primit idea, nu va grabiti sa vorbiti despre ea decat cu moasele ei, nasicile, parintii ei fizici si nonfizici.

Luati-o in palme si daruiti-i la nivelul ch 4, lumina hranind-o de cel putin trei ori pe zi pana cand intreaga constructie a coborat, aveti toate informatiile, tehnologia si sustinerea financiara pentru a da drumul, gradinitei, cabinetului, povestii care va anima.

Pentru a pregati trialogul va sfatuiesc sa folositi spirala intrebarilor( sa va puneti intrebari in cuplu fara sa va judecati raspunsurile) sau spirala temelor( sa emiteti pe o tema sau alta fara sa va etichetati negativ, emanatiile).

Trialogul fiind un vesmant ceresc care coboara peste noi poate fi chemat in orice triunghi din viul iubirii-bucurie-recunoastiintei sau in poala creativitatii-linistii-frumusetii.

Daca aveti cartea intitulata Triunghiurile schimbarii puteti folosi ca teritoriu de primire si activare, carticelele insotitoare.

La cat mai mult trialog in valsul cu viata!