Cand portile se deschid si ne conectam la centrul nostru, la esenta, la chipul christic adeseori apare zborul, bucuria, freamatul in Triunghiul( Eu-Tu-Marea Sfera Centrala),  acest  vehicul celest conducandu-ne pe Varful Muntelui Interior dezvelind Maretia Omului, Frumusetea lui, Radianta.

Marturisindu-ne  deschiderea, Cerurile ne inunda interiorul, deschizand propriile arhive, ajutandu-va sa ne bucuram  de reamintire, invitandu-ne la dezvelire, curgere, bucurie a darurilor. 

Trialogul urmeaza Triunghiul Ceresc aducând la Centru, contractele noastre spirituale si energia Impreuna suntem Una. 

In dialog apar atasamentele, nevoia de dreptate,  reprosurile, in trialog apare predarea, bucuria, descoperirea. 

Accesand aceasta forma de nuntire cu Cerurile veti simti cum Spirala inaltarii va ia de la baza Triunghiului si va duce in aceea Imparatie unde toate provocarile se transforma in unitati de Sens.

Pregatiti clarul in interiorul vostru, limpezindu-va in Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg detoate greselile si pacatele de Acum si de Altadata pe care le am fata de Tot si Toate, Rog Sf Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea). Veti simti cum ceata se indeparteaza si in Centrul vostru, soarele se reapare luandu-va cu raza lui pe muntele schimbarii.

E important sa spalati in voi tipatul fata de Mama si toate chipurile lui din viata voastra( prietene, soacra, fetita etc) fata de Tata( sot, amic, socru, bunic) si fata de Copil.

Cand ati pasit in bratele Trialogului v-ati unit cu cele Trei Principii marturisindu-l pe Unul-Una.

Fuzionand astfel veti simti puterea flow-ului ceresc care va hraneste si acele teritorii pe care nu le pot atinge egotismele, pretentiile, dorintele.

Trialogul este dezvelirea noastra in Unime, valsul sferelor, cantul ceresc.

In vers divin va spuneam ca sfera tata inainte de a lua o decizie invoca o trinitate care initiaza, o trinitate care accepta sau refuza si o trinitate care hotareste. Dupa ce ideea s-a conturat ea merge la sfera mama care o imbraca cu iubire, bucurie, unime urmand ca sfera copil sa o coboare in plan ducand-o pe calea visului, a trialogului, a flow-ului, a revelatiei catre unul sau trei protagonisti, depinde cat de importanta este coborarea centrului holist sau a gradinitei sau a inventiei in materie pe o anumita unitate de timp.

Trialogul este o corespondenta de la centru la centru, o intalnire intre X si Y care fac triunghi cu marea sfera centrala sau o deschidere unimica intr-un triunghi sau mai multe triunghiuri pentru a aduce aici, o bucurie, o intregire, o adancire.

Atunci cand intrati pe frecventa bucuriei si flow-ul va ghideaza spre un proiect minunat vorbind cu prietena sau colega dvs iar idea care apare parca nu apartine mintii voastre ci este un salt minunat, ati facut trialog, in centrul triunghiului creat cu o entitate de lumina sau cu trei entitati, conturandu-se ceva minunat, altfel, poate chiar povestea dupa care sufletul vostru tanjeste.

Toate scenariile sunt create in Ceruri, noi in functie de vibratia noastra fiind candidati pentru un rol mic sau un rol mare, insa fiecare rol poate fi rescris si urcat pe varf de munte si aici doar harnicia noastra( harnicie de la har) poate da drumul valsului sferelor pentru rolul trinitar de femeie de serviciu-deschizator de porti-sustinator psi dar si pentru cel de presedinte de tara-lider conectiv-intelept. Ca sa intram in trialog e important sa ne plecam cu smerenie in fata trinitatilor care ne pot sustine sa mosim o idee, o poveste, o calatorie.

Cand egoul vrea sa vorbeasca in dialog pasirea este sterila, rece, noncreativa.

Doua minti aprige chiar daca au un IQ minunat nu pot naste opera secoliste, mileniste, povesti, inventii sau melodii care sa atinga sufletele.

Ca sa intram in trialog, meditatia, contemplatia, lucrul cu triunghiurile, flow-ul, plimbarile in natura, initierile pe lumina ne pot sustine in sine trialogul fiind o poarta de lumina, o deschidere catre lumile subtile pe care le invitam sa glasuiasca prin noi si sa nasca la mijloc, un proiect minunat.

Dupa ce ati primit idea, nu va grabiti sa vorbiti despre ea. Luati-o in palme si daruiti-i la nivelul ch 4, lumina hranind-o de cel putin trei ori pe zi pana cand intreaga constructie a coborat, aveti toate informatiile, tehnologia si sustinerea financiara pentru a da drumul, gradinitei, cabinetului, povestii care va anima.

Pentru a pregati trialogul va sfatuiesc sa folositi spirala intrebarilor( sa va puneti intrebari in cuplu fara sa va judecati raspunsurile) sau spirala temelor( sa emiteti pe o tema sau alta fara sa va etichetati negativ, emanatiile).

Trialogul fiind un vesmant ceresc care coboara peste noi poate fi chemat/ invocat din orice triunghi al iubirii-bucuriei-recunoastiintei sau al creativitatii-linistii-frumusetii.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice