Trecem prin toate anotimpurile interioare si fiecare include mai multe etape care presupun pe langa teme de viata, daruri care mijesc si salturi de intelegere, probe ale destinului in care fortele treimice ne sunt alaturi ca niste indrumatori invizibili.

Trecerile ne sunt stipulate in Contractele de suflet, Contractele prenastere. Anumite invitatii la treceri sunt foarte vizibile, o operatie, plecarea unui partener, o casatorie, un botez altele sunt subtile….o credinta potentoare-trezitoare care declanseaza un salt, un insight revelator si transformator, o cautare ce antreneaza modificarea valorilor, o constientizare, un evrika, un dar care ti se dezvaluie, o chemare care se aseaza in viata ta, o intelegere subtila care iti ridica valurile de pe ochi, o strangere de mana, o bucurie cereasca.

Cand te legi de Ceruri, trecerile sunt usoare chiar cand ti-ai luat o maiestrie Reiki si vine si criza de vindecare. Trecerile nu pot fi negociate ci doar putem sa chemam toate triunghiurile de lumina, sfiintii, protectorii pentru a face Trecerea de la o etapa la alta cu bucurie, intelepciune, discernamant.

In general oamenii se cristalizeaza intr-un anotimp interior ( vreau primavara cuplului cu fluturasi in stomac etc) sau vreau sa fiu ca la 21 de ani sau vreau sa nu plec de la acest job niciodata. Insa ne facem misiunea intr-un loc sau in viata unui om si vantul destinului ne impinge catre o alta directie. Schimbarea e firul aurit al destinului care ne invita la treceri de la o paradigma la alta, un set de valori la altul, de la o intelegere mica la una frumoasa, extinsa, de la anumite pasiuni la altele, de la o scoala de spiritualitate la alta. Unii oameni fac schimbarea la nivelul constiintei formei insa in adevar Trecerea nu a fost facuta( ex: luam initieri pe lumina dar nu scapam de egoism-dispret-impietrire sau chiar daca pretindem ca ne-am schimbat dupa un retreat in India tot frica-supararea-nemultumirea ne calauzesc in viata de zi cu zi)

Trecerile presupun schimbari ce tin de esenta, continut si abia la final de forma. In sine ele incep din centru, din miez si merg catre exterior pana la nivelul pielii. Si da abia cand s-au topit noile intelegerile intr-o atitudine-Graal si in noua etapa unim Cerul de Pamantul putem spune ca am facut o Trecere completa de la omul vechi atasat, lacom, suparat la omul nou bucuros, calduros, smerit.

Cand o chemare a aparut din soarele interior nu va lasati condusi doar de dorinte, atasamente, orgolii. Gasiti un trunghi divin al iubirii-bucuriei-smereniei sau mai multe triunghiuri luminatoare care sa va ajute sa faceti Trecerea de la a fi angajat la a fi angajator sau de la a fi discipol la a fi ghid sau de la a fi scrib ceresc la a fi dezvelitor-armonizator-activator.

Nu e suficienta tasnirea pentru ca intreaga schimbare sa se faca. Cum spunem noi…nu cu o floare se face primavara. Intrebati Cerurile: Cum pot onora acest dar? Ce triunghiuri formate din atributele divinului feminin ma pot sustine? Ce virtuti imi pot deschide portile? Ce calitati sufletesti pot activa transformarea-transmutarea-transfigurarea?

De multe ori trecem de la un partener la altul sau de un job la altul fara sa invatam nimic. Abia cand bolile ne invadeaza incepem sa cautam cauzele problemelor noastre si de aici incepem procesul trecerii de la persoana care traieste in frica, neliniste, nemultumire la Omul cu O mare care este rabdare, clar discernamnat.

Insa ar fi mai bine sa ne ocupam de Treceri zi de zi dezvelind pe Cerul interior, Soarele care suntem cu raze formate din iubire, rabdare, caldura, intelepciune, clar, discernamnat, frumusete, candoare, duiosie, liniste, bucurie.