Omul este un diamant, o piatra pretioasa cu n fatete care se dezvaluie din aproape in aproape trecând de la constiinta separarii la Unime intelegand ca trasaturile sunt chipul lui de lumina activat din aproape in aproape in opera de patrundere in vers divin, slefuire si stralucire in marea bucurie a regasirii.

Orice profil este dezvelire atata vreme cat lucrati cu uneltele pe care el vi le pune la indemana.

Uneori veti simti ca doar trinitatea inferioara ( formata din minte, corp, inima) este hranita insa chiar si asa mergeti mai departe cu introspectia, cautarea, adâncirea pana când miezul vi se va dezvalui.

Vizualizati triunghiul format din Sfera-Mama, Sfera-Tata, Sfera-Copil in centrul caruia se naste Omul, inconjurat de n cercuri de lumina, n graiuri ceresti pe care le accesati apropiindu-va de Esenta.

E posibil sa incepeti cu profiluri mari dar care nu va ating si din aproape in aproape sa descoperiti astrograma karmica, tringle test, infoenergetica in asa fel incat sa intelegeti ca miezul este plin de daruri care abia asteapta sa irumpa in exercitiu dezvelirii.

Inteligenta multidimensionala a lasat in plan multe pensule, dalti, pietre slefuitoare aceastea fiind si testele insotite de manualele lor de dezvoltare, manute dragalase care va ajuta sa vedeti in lumina constientizarii ce teme inca plang, sa acceptati ceea ce va spun si sa actionati pentru a deveni Omul Trinitar, Omul cu O mare.

Fiecare chestionar te invita la o trecere  de la un cerc de intelegere la  altul, o lucrare in valsul regasirii. Unele e adevarat ca iti arata pana si varful muntelui insa toate sunt trepte ceresti catre soarele frumos care poti fi din aproape in aproape.

Atunci când primiti o caracterizare facuta poate de catre un diagnistician intuitiv incercati sa o asezati pe suflet. Nu o judecati nici nu va imbracati cu ea rapid.

Puneti-0 in pocalul inimii si asteptati. Ce aspecte revin aduse de Univers pe aripile lui?

E posibil sa va placa sau nu. Ce va irita? Ce va anima? Care este darul acestei intalniri cu una din fatetele diamantului care sunteti?

Ce va bucura in lumina regasirii si cum va ganditi sa onorati aceste unitati de Sens?

Atunci când tineti cont de faptul ca sunt prea putine unitati de smerenie, de patrundere in vers divin, de intelepciune, luând ca exemplu doar unul din triunghiurile in care puteti schiopata e posibil sa nu mai atrageti experiente neplacute venite chiar din centrul acestui triunghi, viata insasi sa va ajute in procesul de crestere, transformând colturile in sfera cuvantatoare care abia asteapta valsul cu sferele ceresti.

Când accesati o caracterizare incercati la final sa-i desenati geometria sa o vedeti ca o sinteza in linii, triunghiuri, sfere ceresti.

Meditati asupra celor trei daruri venite de la Sfera Mama-Sfera Tata-Sfera Copil, in miezul acestui triunghi aparand Graalul Ceresc, Cupa care straluceste in Unime.

Pastrati recunostiinta, bucuria, deschiderea pentru ca lucrarea facuta in Gratie sa-si aseze la Centru, stralucirile ei.

Daca judecati testul si raspunsul si daca nu tineti cont macar de insight-urile pe care le-ati primit citind caracterizarea, dezvelirea voastra nu se face, viata insasi ramanand sa fie Maestrul poate uneori Aspru care vine sa imblanzeasca colturile.

Cu cat cresteti cu atat e mai bine sa reveniti la profilul infoenegetic sau la astrograma karmica sau la o caracterizare facuta cu Triangle Test pe( www.job360.ro) sau la cabinet pentru a vedea daca cresterea voastra este reala si nu inchipuita si ce e de dorit sa mai accesati in bucuria dezvelirii pentru a fi Om cu O mare acel soare radiant care isi dezvaluie pe raze, Darurile.