1. Cum v-ati simtit plutind?
1 a. M-am simtit eliberata de corpul fizic, de orice grija si de notiunea de „timp”.
1 b. M-am simtit absolut minunat, ca si cum plonjam in necunoscutul meu cel mai adanc. Chiar daca in primele cateva minute nu a fost cel mai confortabil lucru, toate grijile, stresul de zi cu zi si rezistentele s-au disipat usor usor, lasandu-mi o stare de pace, liniste si fericire.
2. Ce intuitii, revelatii, intelegeri s-au activat?
2 a. Mai multe, desi toate converg catre aceleasi lucru – Esenta Divina. Mi s-au revelat mai multe planuri si proiecte ce tin de potentialul meu, de misiunea mea, de rolul meu aici – in familie -ca mama si sotie, ca energoterapeut, ca om in societate. Am constientizat mai bine cat de usor ma pot detasa de corpul fizic si energia binefacatoare a apei. Ce am inteles in final – Ca puterea de a ramane mereu in prezent este sursa echilibrului meu.
2b.  Am primit numeroase raspunsuri pe care le cautam de mult timp. Pentru ca mi-am dat voie sa ma relexez complet, corpul si mintea s-au linistit si am putut sa imi ascult sufletul cu mare atentie si acuitate.
3. Ce culoare a avut calatoria in samadhi sau ce forma geometrica?
3 a.   Spirala mov, pornind dinspre exterior spre interiorul fiintei mele.
3 b.  A fost o calatorie in mine si in exteriorul meu. Mereu samadhiul m-a ghidat acolo unde aveam eu nevoie. Tunelul de lumina mi-a fost mereu aproape si gata sa plonjez in el.
4. Ce reamintiri s-au desteptat?
4a. S-au activat amintiri din copilarie, din perioada cat am fost gravida si flash-uri din alte vieti – toate legate de apa.
4b. Am avut reamintiri uitate din copilarie, relatii si flashuri relevante din alte vieti. Cu ajutorul lui am reusit sa imi vindec de exemplu frica de intuneric.
5. Ati trait regresii spontane sau ati descoperit cauze ce stau la baza unei bucle existentiale sau ale unui nod profesional?
5a. Da, practic reamintirile s-au desfasurat sub forma unor regresii spontane, fara sa controlez eu unde sa merg. Am primit si raspunsuri la intrebari concrete – cum sa activez abundenta, primind ca raspuns prin incredere in sine, activând darurile si oferind din preaplinul interior.
5b. Da, am inteles multe cauze ale situatiilor de zi cu zi. Mi s-a parut mereu incredibil cat de multe ascundem in subcontient si cat de simpla e rezolvarea problemelor daca ne relaxam si ne dam voie sa fim in flow cu noi insine.
6. Ce triunghi de cuvinte-cheie s-a dezvelit, plutind?
6a. Credinta – abundenta – puritate
6b. Curatare, flow, deschidere, vindecare, pace
7. Cum s-a unit aterizarea cu viata insasi?
7a. Aterizarea a fost ca un nou inceput, ca un restart ce a activat puterea mea interioara.
7b. 7. Samadhi-ul este un mijloc minunat si simplu prin care ne reconectam la noi si la un centru de vindecare universala. Este foarte accesibil tuturor, usor si comfortabil, iar odata terminata sedinta te reintorci in realitate mai linistit si cu zambetul pe buze.