Majoritatea templelor care ne vorbesc in Clarul Sufletului au fost concepute in alte dimensiuni dupa care au fost materializate de catre terestrienii conectati, dupa meditatii, scrieri automate, revarsari de sens.

Acest vals dintre noi si familia de lumina aflata pe alte planete a lasat in pliul pietrei si in aerul sitului, informatii care pot fi decriptate doar in Curgere.

In comuniune cu ei, Piramidele din Egipt, cele de la Caral, Peru, Machu Pichu, Petra, Sarmisegetuza si alte locuri cupa, sunt pline de SENS, aducand in viul regasirii, Bucurie, Frumusete, Unime.

Felul in care au fost concepute dpdv al geometriei sacre arata astfel: 3 maestrii inaltati care alcatuiau un triunghi trezitor-translator aflat in centrul unui cerc sau a mai multor cercuri  de entitati de lumina si terestrieni conectati urmau sa coordoneze nasterea unei linii de viata in anumite zone de pe planeta.

In centrul triunghiului se afla Prezenta.

Mi-e greu sa spun civilizatie pentru ca de fapt sunt geometrii armonioase, configuratii specifice din care tasnesc grupari de oameni cu misiuni specifice. Insa toate aceste impletiri ale Cerului cu Pamantul spun un singur lucru: Ca Impreuna suntem Una.

O singura Constiinta creeaza totul prin noi, scotand la iveala in bucuria acestor vremuri, Omul Indumnezeit….