Misiunea noastra este formata din teme care se traduc in chemari, din daruri pe care le marturisim in Impreuna-Una si din unitati de intelegere la care avem acces in masura in care am parcurs primii doi pasi.

Altfel spus…lucrari de lumina onorate in triunghiurile trezitoare pe care ni le reveleza Universul.

Si daca ti-ai facut temele, sfera care esti straluceste, valsand pe Spirala Inaltarii in Impreuna-Una.

Ce inseamna suplimentele de Misiune?

Pentru multi, tema din scoala a fost o corvoada insa tema in SINE este o binecuvantare. De ce?

Pentru ca muschii divini se formeaza doar in lucrari de lumina, sfera care suntem straluceste doar in aceste revarsari de Sens.

Suplimentele de misiune inseamna teme noi, daruri si unitati de intelegere, toate insotite de iubire, liniste, caldura sau alte stari de constiinta, dezvaluind in Unime, Tot ceea ce Suntem.

Si daca temele agreeate prin Contractele noastre Spirituale scoase la suprafata de invatarea provocare-internalizare pot parea grele, ei bine suplimentele de misiune sunt bucurii intregitoare.

Aceste suplimente de misiune pot fi legate de acest Univers, de Planeta, de Tara, de Oras, de Ceilalti, de Tine si ele se deschid ca lucrari de lumina prin care Cerul te onoreaza, raspunsul tau find bucurie iar intalnirea lor dezvaluind taina recunoasterii de Sine.

Sistemul care mi-a fost revelat Triunghiurile Schimbarii este un instrument divin care va ajuta sa va inchideti frumos temele si apoi sa accesati noi suplimente de misiune pentru a trece rapid de la un cerc de intelegere la altul pe Spirala Inaltarii.

Suplimentele de misiune se pot traduce uneori in job-uri-vacanta care iti permit sa te ocupi de Univers, Planeta, Tara, Oras, Ceilalti in asa fel incat sa impletesti orizontala lumeasca cu verticala divina, fiind plin de bucurie fata de tot si toate sau in noi ateliere conective, calatorii initiatice,  trialoguri cu oamenii frumosi sau in rodiri de Sens care iti aduc intelepciune si har.

Taina recunoasterii de Sine se dezvaluie la finalul marilor teme, cand cortina se ridica si dirijorul iti arata firul divin din partitura ta invitandu-te apoi sa se simti un nou instrument sau sa-ti folosesti darul simtind melodia ca fiind un Tot si tu contopit cu Unul.

Daca misiunea dpdv al geometriei are la baza triunghiul de lumina in care se activeaza crucea, care devine sfera ce valseaza pe spirala inaltarii, suplimentele de misiune sunt sfere care includ geometria de mai sus, pe un cerc de lumina, conectate la Centru si Comunicand cu Tot.