Atunci cand va deschideti catre celelalt fara sa va ganditi la urmatorul telefon pe care e de dorit sa-l dati sau alte sarcini de serviciu pe care le aveti de jur imprejurul vostru se configureaza un cerc format din sfere de lumina iar intre voi apare un triunghi in care se dezvaluie flow-ul, trialog-ul, deschiderea de Sens, asaltul Cerurilor.
Fiind o trinitate acest spatiu se creeaza de la Sine.
Uneori apar doua cercuri de lumina care se intersecteaza, intra in vals, va sustin sau doar Unul sau doua cercuri mici de lumina imbratisate de unul mai mare.
De multe ori rupeti flow-ul si nu simtiti puterea triunghiului pe care l-ati activat cu simpla intentie ex : iubire-bucurie-intelepciune sau unime-recunoastere de Sine-zbor sau pace-frumusete-drag desi el revine fiind acord cu contactul dvs spiritual si va anima pasii pana cand veti culege din centrul lui buchetul de intelesuri corespunzatoare etapei de crestere in care va aflati.
Triunghiul de lumina se configureaza ori de cate ori sunteti la Centru si dvs si partenerul( acolo unde orizontala se intalneste cu verticala, tasnirea de raze din miezul Crucii). In acel moment taina lui Acum se dezvaluie si prezentul devine inundat de Prezenta.
Patrundeti astfel in vers divin iar triunghiul care sunteti naste un alt triunghi in centrul caruia apar multe unitati de sens ceea ce in joaca le numiti insight-uri, proiecte de suflet, rasarituri, bucurii ceresti.
De obicei in asfel de momente clarul, pacea si bucuria va inunda nelasand dialogul( conversatie de la ego la ego) sa va mototoleasca zborul.
Incercati sa pregatiti acest moment in voi…sa fie pe terasa, in parc, daca se poate cat mai aproape de natura, fara elemente care sa va bruieze( telefon sau mobil) dupa ce a meditat fiecare sau ati contemplat, rugat exact cand simtiti ca sufletele s-au apropiat si vor sa moseasca sau sa dezvaluie ceva.
Nu judecati, nu criticati, pastrati frecventa bucuriei si triunghiul va va lumina unitatea de inteles pe care cuplul vostru a chemat-o in grai divin.
Aceste descarcari de ceruri sau revelatii ce apar in valsul sferelor vin sa va ajute sa realizati misiunea comuna pe care o aveti, sa va dezvaluie teme sau daruri despre care puteti vorbi cu ceilalti sau chiar varful de munte va este revelat astfel pentru a-l urca cu iubire, drag, bucurie.