In vechea Atlandida cu spiritul patrundeam in somn rasfoind lumile subtile si intalnindu-ne cu colegi de-ai nostri mai mari din aceeasi familie de lumina pentru a adanci o tema de viata pe care activasem in viata cu trup, un nod mental sau mai multe. In Lemuria calatoream in timpul somnului cu sufletul in lumile subtile pentru a studia in cadrul mai multor clase de spiritualitate, anumite teme de viata pe care se activasera bucle emotionale si spirale descendente. La intoarcere stiam cu cine am fost si unde, dezvelirea insotindu-ne pe parcursul zilei.

Intr-un fel aceste lucruri se intorc, oamenii pregatindu-se pentru somn ca pentru un studiu mai profund, o scoala cereasca, o calatorie interdimensionala, o activare in unime, o spalare a aripilor, un zbor plin de talcuire.

Somnul este mai mult decat o forma de relaxare, o trecere frumoasa dincolo de val, o ridicare a noastra in Cerurile Unimii acolo unde in diferite temple-scoli putem aborda teme de viata care ne dau de furca in viata cu trup.

Incercati sa va limpeziti sufletul in Triunghiul iertarii, pentru a nu pleca incarcati si a va intalni cu visele de ignoranta sau visele reziduale si somnul pitic. Spalati-va trena folosind urmatorul algoritm…Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si Fara Voie prin gand, emotie, fapta fata de managerita mea, profesie, copiii, sotie, prieteni dar si fata de armonie, iubire, pace, discernamant, clar, cunoastere, putere, daruri. Rog sa fiu iertat si dezlegat, Sunt Una cu Iertarea.

Apoi intrati in valsul sferelor: Sunt Una cu Linistea, Iubirea, Bucuria, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Intrati pe frecventa recunostiintei si multumiti pentru Tot si Toate si apoi rugati ghizii vostri, fortele treimice care va sustin sa va duca in Templul Intelepciunii sau in Templul iubirii sau in Templul frumusetii pentru a primi idei inaltatoare sau simplu calauzire pe o tema de viata care va de furca. Nu plecati suparati, frustrati, agitati ci limpeziti, rotunjiti, cu chipul radiant.

Somnul nu este doar un stilist dragalas care ne face o coafura mai draguta, indulcindu-ne trasaturile si aducand o anumita limpezime in ganduri ci si este un real Maestru al Trecerilor care ne conduce in sali ceresti si temple ale unimii unde ne putem perfectiona, adancind anumite teme de viata, afland mai multe despre calatoria noastra in aceasta viata, intalnindu-ne cu cei trecuti Dincolo, conlucrand cu civilizatiile luminatoare si familiile de lumina, inmultind darurile, primind initieri, bucurandu-ne de valsul sferelor, traind nunta in Unime.

Pe covorul sacru al somnului aterizeaza adeseori vise revelatoare si transformatoare, idei inaltatoare, talcuiri, dezveliri, piese de puzzle pierdute, felii de liniste, inspiratie si Gratie.

Si cand esti pregatit si vrei sa-ti dedici viata Templului Graalului, Patriei Ceresti, somnul poate dura doar 3 ore iar la aterizare tot burduful tau va fi plin nu doar cu idei ci si cu energie frumoasa, aurie cat intreaga zi sa fie radianta, luminoasa, vie si intreaga pasire un dar.

Se stie ca maestrii, geniile luminoase, sfintii au dormit putin nu pentru ca aveau insomnie ci pentru ca se ridicau in Cerurile Unimii se incarcau repede si se intorceau aici pentru a da glas darurilor lor si a-si implini Misiunea.

Somnul talcuitor ne conduce la clase de spiritualitate unde frati mai mari intrupati sau neintrupati ne sustin evolutia alaturi de indrumatori ceresti.

Inainte de culcare dupa limpezire lansati spirala intrebarilor: E in dreptul meu divin sa ajung in Peru? Ce teme de viata s-au activat in relatia mea cu sora mea? Ce daruri se dezvelesc in poala acestui divort?