Cand te rogi stand in genunchi, iti tai voia proprie daruindu-te cu totul lui Dumnezeu. Al tau sunt Treime in Unime si slujesc in Sfant Numele tau. Asa intram in Soarele Credintei simtind curajul, bucuria jertfei, fermitatea blanda care se aseaza in Noi. Aici in micul soare descoperim ca puterea lumeasca a Omului se uneste cu puterea dumnezeiasca. Plexul solar este centrul fortelor, miezul stimei de sine. El comunica cu chakra 5 si chakra 7, eliberand ceata si norii de pe Cerul interior. In stralucirea lui, cuvantul rodeste, faptele se umplu de curaj, vointa radiaza. Aici ii putem intalni pe sfintii cu sabie citindu-le Acatistele: Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Constantin Brancoveanu, Sfantul Dumitru care prin fapte inaltatoare-post-rugaciune au birut Dusmanul. Si sabiile lor se incarca cu rugaciuni si scuturile lor cu posturi iar pe cap ei poarta cununi din virtuti. Si toti balaurii se indeparteaza din fata lor arsi de focul Credintei vii al Jerfei cu Sange al Curajului. Aici credinta impletita cu lacrima te conduce in Soarele Iubirii( chakra 4) insasi Gradina Maicii unde florile blandetii, smereniei, recunostiintei, compasiunii, bucuriei cuvanta. Aici poti simti imbratisarea Mamei Divine, caldura ei, frumusetea ei, bunatatea ei.

In aceasta contopire o poti percepe pe Isis, Maria Magdalena, Maria Egipteanca……cu toate-Una, hora de virtuti, spirala de flori, Unimea. Flacara iubirii se aprinde prin contopirea cu acest Soare….dezvelind Sfntii, Maestrii, Graitorii divini intr-un unic limbaj…al Iubirii. Aici am simtit de multe ori cum izvoare se desfac si curg prin suflet despietrind, dezmortind, dilatand aceste teritorii reveland Imensitatea. Aici la masa Unimii am vazut cavalerii( din soarele credintei) venind alaturi de preotese( soarele iubirii) si cuvantand in jurul Graalului. Si am primit Crucea de lumina: In Numele Tatalui, Al fiilor si al Fiicelor, al Dumnezeului-Mama, al Sfantului Duh, al al Soarelui Divin. Si razele blandetii, iubirii, bucuriei au tasnit hranind TOTUL-UNA!!! In soarele Iubirii, primesti si daruiesti si contopirea cu versul divin te sustine in Tot si Toate.

De aici din Gradina Iubirii pasim Soarele Christic( centrii 6-7-8) scufundandu-ne in Marea Splendoare simtind peste tot Prezenta. Extaz, bucurie, frumusete. Unime. Aici poti percepe Marea Radianta si poti auzi Glasul Domnului.

Invoc lumina ta, Soare Christic

Iubirea ta,

Bucuria ta,

Blandetea ta

Coloana sa fie pentru noi si dulcea RaManie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne,

In gand te chemam, cu iubire imbracam

Mantia ta!!!!

….

Vechii atlanti s-au impietrit in cunoasterea lor dand glas Voii Proprii nu Voii Domnului. In felul acesta noi si ei in acelasi timp am pierdut o parte din Atlantida. In aceaste vremuri doar cunoasterea divina impletita cu Iubirea muta Muntii. Nu credinta rece, judecatoare, punitiva ne deschide gradina iubirii ci acea cunoastere traita cu bucurie, cu rabdare, cu blandete. In soarele iubirii ne intalnim cu toate petalele divinului feminin: blandete, smerenie, bucurie, acceptare, ascultare, supunere, caldura, cantec, pace, unime, smerenie, supunere, frumusete, dans sacru. Si traind ca o floare a Iubirii vom simti Soarele Divin cum ne mangaie ……dezvelind insasi Darul.

La nivelul chakrei 4 in Gradina Maicii se activeaza Cupa Inimii. Aici de dezvaluie Vocea ta, insasi Calea, Talantul. Nu poti cu un suflet sfasiat, vandut, irosit, incarcat, rece sau uscat sa primesti Marele Dar.

Cand pasesti in soarele credintei si te unesti prin lacrima si jertfa cu Iubirea si Unimea, vei primi de la Ceruri…acea Unicitate cu care poti saluta Nelimitarea.

Va invit pe 7 nov ora 18 30 la un atelier dedicat darurilor.

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? Cat simtiti…

Fie ca Iubirea, Bucuria, Intelepciunea sa va sustina in Tot si Toate!

……