Am fost o mimoza multa vreme apoi după 27 de ani o narcisa, mai târziu în perioada în care eram însărcinată cu Sarra o lăcrămioara apoi la Ștefan, un liliac și după 33 de ani am putut activa spirala florilor simțind puterea lor raurind în mine prin toate florile cu care tesusem la nivelul corpului budhic în templele de pe aceasta planeta dar și în grădinile cerești. 

De altfel când m-am întâlnit cu vraciul interior și plantele au grăit prin mine…pe pajiști, în peșteri, în sanctuare dar și prin medicina Bach am simțit o tandră regăsire și valuri de bucurie mi-au invadat Graalul interior reamintirea, caldura, comuniunea fiind vii, fremătătoare, pline de Sens. 

Cu siguranță ati cumpărat tincturi și asta doar intuitiv sau ati luat esențe florale Bach și poate doar clarul v-a ghidat sau ati folosit uleiuri și v-ați simțit sufletul inflorind și trupul fremătând fără sa fii citit vreo carte. 

În rădăcinile noastre se afla acest sarut, aceasta comuniune cu florile fiecare având o rezonanta mai mare sau mai mică cu anumite flori. Am observat de-a lungul timpului ca fiecare etapa isi are pastorii ei compuși din animale de putere dar și din flori care va construiesc corpul budhic. Spre exemplu într-un anumit moment va simțiți ghidați de lupii albi și de polovraca și așa ajungeți la Templul fetelor Albe și de aici descoperind darul de a face săpunuri din plante va activati Calea, Bucuria, Unicitatea în alte etape va chema șarpele, condorul și jaguarul și  triada de flori formată din orhidee, wakanki și winay wanya și așa activati……bucuria de a-i duce pe prietenii voștri pe Macchu Picchu sau de a grădinari șamanul interior.

În perioada adolescentei și pana târziu m-am simțit adeseori chemată de triada formată de mimoza-ghiocel-zambila, sensibilitatea mea la orice deschizând porțile către deochi, atacuri energetice, suferințe de toate tipurile. Îmi amintesc ca era foarte simplu sa fiu rănită orice cuvânt care cădea ca un bolovan peste petalele mele interioare, liceul fiind plin de provocari și lacrimi pe care le atrăgeam din plin datorită compoziției mele delicate.. Exact când am decis sa plec la București ca să-mi fac facultatea și am început sa impletesc drumurile la Frasinei( unde puteau intra femeile) cu scrisul conectiv și natura ieșind de sub clopotul părinților am putut sa mi transform sensibilitatea în metasensibilitate, aceasta roua a florii interioare conducandu-ma în teritoriile lumilor subtile. 

Și am început prin a-mi tăia stringurile nebenefice cu mama leoaica care era hiperprotectoare și cu tatal-urs care mă trimitea cât mai departe de bârlog…și așa pe pajiștile interioare ale darurilor, cu Soarele Divin activat am început să-mi pun marile întrebări, sa postesc lunea, miercurea și vinerea, sa nu-mi lipsească maslurile din Frasinei și nici spovedania, sa scriu câte trei zile stand în flow, sa mă gradinaresc ……transformând hipersensibilitate în recepție divina, conectie, freamăt ceresc. 

Aceasta este partea frumoasa a fiicei și ea nu te condamna sa fii victima în cuplu sau angajat moale intr-o organizație ci te invita sa folosești sensibilitatea în comuniunea cu tărâmurile subtile intarindu-te pentru jocul vieții. 

Sigur ca si în București în valsul cu profesia am fost și mimoza și lăcrămioara și ghiocel….insa pe măsură ce îmi gratinaream darurile am descoperit ca nu este greu sa devii pom fructifer și sa dăruiești din merele tale și celorlalți cultivând în interior …..marea grădina. 

Desenați o spirala pe care se afla etapele din viață voastră și dă-ți le un nume de floare. Cum va simțiți în Acum?

Desi suntem și flori în interiorul nostru pentru ca stam prea mult în minte nu ne trăim roua, aceea roadă ce vine din sarutul petalelor cu Răsăritul și Apusul, o esența prin care ne Unicizam Floarea care Suntem. 

Credem și greșit ca puterea personală sta în cariera, case, mașini însă descoperim uneori prea târziu ca marea forță vine nu din premii și diplome ci din trăirea lui Facă Se Voia Ta acest vârf de munte putând fi accesat doar împletind înțelepciunea( corpul cauzal) cu iubirea( corpul budhic) pentru a  ajunge la puterea divina a fiului și a fiicei( corpul atmic). Aici se activează maestrul interior  cel care folosește cheile sensibilității pentru a activa în petalele florii interioare( însăși Graalul) roua vieții cu care salutam Muntele Divin. 

Puterea de Sine nu este marcată de exterioritate, a demonstra, un salariu imens ci înseamnă stăpânirea triadei inferioare, a subpersonalitatilor pentru a da voie Soarelui Divin sa salute petalele vieții. 

….

Va invit pe 13 martie la ora 18 30 sa dam grai petalelor interioare, unicității, bucuriei de a fi.