În scrisul conectiv, mergi în temple aflate în alte dimensiuni, primeşti iniţieri, afli răspunsuri la întrebările care poate ţi-au răscolit sufletul, ai acces la anumite linii de viitor, eşti binecuvântat cu informaţii legate de cei apropiaţi, de familia ta de lumină, de ţară, planetă, univers, comunici telepatic cu entităţi nonfizice, ţi se activează  şi ţi se dezvoltă anumite potenţe: claraudiţia, clarolfacţia, clarvederea şi mai ales devii din ce în ce mai conectat putând să scrii doar cu structurile superioare pe nişte ecrane de lumină fără teama că ai putea pierde caietul sau ca nu ai un pix la îndemână. Spre deosebire de scrisul automat în care esti purtat de inspiraţie şi inconştient, în abordarea conectivă, tranconştientul se uneşte cu subconştientul, inconştientul şi conştientul devenind o singură instanţă ce dialoghează cu SURSA. Această mişcare a cerurilor în interiorul tău generează alinieri care iţi permit să ai acces la esenţa lucrurilor, vezi rostul lor şi evoluţia lor simţindu-te ca ACASĂ. Aerul e ivoriu, diafan, luminos, senzaţii pline, furnicate te cuprind, eşti înconjurat de iubire, caldură şi înţelegere şi în acest tărâm pămâtean – nepământean, totul parcă e atîngere de sens: curgerea e perfectă, aurind totul.

E greu să redau în cuvinte această răpire pe NOUL PĂMÂNT, acolo unde mi-am dat seama, că de fapt, scriu. Plecarea mea prin cuvânt e ca o plimbare cu barca pe apele divine. PEISAJUL e atât de frumos încât aş vrea să rămân acolo trimiţând lumii noastre doar scrisorele.

Dincolo de cuvintele-PORŢI, noile energii se mută în fiinţa de lumina mobilând interiorul cu semnificaţii, aşezari, impliniri. Scriind, accesăm al treilea lob, care se află în afara capului nostru, la spate, spre baza craniului şi care ne ajută să ne mutăm în frecvenţele divine.Astfel ne îndumnezeim.

În liniştea poveştii, ego-urile se disolvă şi peste file, SINELE ne îndrumă. Vă invit să desenaţi în cuvinte un jurnal spiritual, meditand în acelaşi timp în TRIUNGHIURILE SCHIMBĂRII şi veţi simţi cum lucrarea CERURILOR va transforma ascuţimile în rotunjimi pline de sevă, gust, inspiraţie.