De multe ori vrem sa sa schimbam job-ul, casa, partenerul, prietenii fara a ne intreba ce parte din noi vrea aceasta schimbare si daca este spre binele nostru cel mai inalt. Trinitatea inferioara( triunghiul cu varful in jos) vrea mereu schimbari pentru ca este foarte mult legat de evenimential, de noutati iar agitatia il ajuta sa se simta important, valoros, vizibil. Mintea-inima-corpul starnesc valuri multe si mari pentru a materializa in dualitate de multe ori creend bucle mentale, emotionale, existentiale doar pentru a epata, sau a culege premii sau pentru a atrage atentia. Fara tipat sau volum sau zgomot, triunghiul cu varful in jos nu simte ca traieste.

Treimea inferioara nu ar trebui sa decida singura pentru ca rezolvarea problemelor la nivelul ei se face intotdeauna cu lupte, ambitii, orgoliu, cu emotii duale, cu stres si oboseala.

Conectati-va la triunghiul cu varful in sus sa spunem cel format din putere divina, intelepciune divina, iubire divina. Cu mult exercitiu si parctica veti putea aduce zi de zi alte si alte triunghiuri luminatoare care va pot sustine in procesul decizional. Meditati in acest triunghi, rugati-va, activati-l ca si in reiki( considerati-l un simbol) si rugati-l sa va calauzeasca. Veti simti ca va cobora in voi, luminandu-va pasirea.

Noi suntem niste scanteiute divine insotite de forte treimice active inca de la nastere, triunghiuri care cresc, devin puternice, radiaza dupa faptele noastre si lucrarile noastre.

Cand vreti o schimbare de orice timp taifasuiti cu triunghiurile divine. Lasati problema, intrebarea, tema in centrul lor si detasati-va. Ce raspuns coboara? Aici la nivelul Centrului se contureaza gandirea intuitiva, gandirea mistica, gandirea transcedentala, gandirea sidhica, gandirea out of box, flow-ul, salturile de intelegere, minunile, dezvelirile, revelatiile. De aici coboara solutiile, povestiile, raurirea divina imblanzind si servitorii poznasi numiti minte-inima-corp.

Trecerile nu le faceti pe orizontala vietii, de la un partener la altul, de la o casa la alta, de la un job la altul ci pe verticala. Activati-va varful triunghiului( care dupa ultima viata poate fi la nivelul ch 7 sau ch 6 sau chakra 4 sau chakra 33). Hraniti acest varf cu initieri pe lumina, fapte inaltatoare, sentimente frumoase, ganduri de lumina.

Si cand vreti sa faceti o schimbare activati treimile superioare, cheamand virtutile, iubirea-blandetea-intelepciunea sau iertarea-credinta-bucuria sau pacea-compasiunea-generozitatea. Postiti, rugati-va, deschideti drumul cu ele. In opera de christicizare, triunghiul ne este cel mai bun prieten.

Ce se aseaza in Graalul interior?

Puteti sa schimbati n parteneri si sa nu simtiti bucuria cereasca sau n job-uri si sa nu simtiti ca va inteleptiti sau sa plecati in n tari si sa nu se rotunjeasca in voi nici o virtute.

Trecerile se activeaza pe verticala la varful triunghiului cu virtutile aproape….de acolo din treimile superioare coborand in cupa interioara, intuitia, dezvelirea, rodirea.