1.    Cum te-ai simtit plutind in samadhi?

Prima data a fost ca o curiozitate, insa odata ce mintea a tacut si corpul s-a lasat in plutire magia a coborat, nu m-am simtit asa de detensionat si de relaxat ( pe plan mental si emotional) de foarte mult timp…..

2.    Ce reamintiri s-au activat?

Incepand cu a doua plutire ma simteam ca intr-o pestera sau sarcofag egiptean, era ca si o asteptare a unei initieri, nu imi aduc aminte cu exactitate ce s-a intamplat cat a tinut plutirea insa am iesit de acolo ca un om nou.

3.    Ce salturi de intelegere s-au asezat pe Cerul interior?

In acele momente mi-a adus aminte de divinul din mine, de puterile ceresti si sufletesti de care nu eram constient…..si mai ales am simtit sa renunt la a ma mai vedea mai jos decat sunt.

4.    Cum ai descoperit aceasta terapie si ce ti-a adus?

Am venit in urma unei recomandari, si din curiozitate, intodeauna mi-am dorit sa ajung in a medita in acea “camera intunecata si izolata”, si cum acest vis nu a prins inca contur am descoperit aici exact acele asteptari implinite, sa ma regaesc pe mine cu ajutorul meu.

5.    Ce ai simtit imediat dupa experienta?

Liniste mentala, echilibrare a corpului emotional iar fizic deblocare enegetica si revigorare….

6.    Cu ce alte terapii ai impleti-o? 

Masaj terapeutic sau de relaxare, critaloterapie, o terapie cu uleiuri, craniosacrala, desene cu mandale.

7 Ce rol joaca ea pentru flow, bucurie, creativitate?!!!

Cand intri esti ca un copil care asteapta sa descopere o noua jucarie, iar cand iesi iti dai seama ca toate asteptarile ti-au fost mici pe langa darurile primite, stand cu tine de vorba e usor sa te gasesti si sa iti revalorizezi darurile.

………….

Va invit la 3 zile de Gratie acum pe 21 sept de la 10 00 la 14 00, pe 23 sept si pe 24 septembrie. Plutim, rescriem, ne bucuram! Dam voie intuitiei, flow-ului, rauririlor divine sa transforme omul-omida in Omul-Fluture!!!

Samadhi-ul va fi in aceste 3 zile…. 50 ron/sedinta iar abonamentele 150 ron/ 3 sedinte, 250 ron/ 5 sedinte.

Activarile se pot face aici!!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Luviom si MindSynergy

Cristaloterapie

Decas

SCIO

Masaj energetic