1. Cum te-ai simtit plutind in samadhi?

La prima sedinta in Samadhi am putut observa ce minte agitata am. La urmatoarele sedinte am invatat sa ma predau si sa ma bucur de tot ce imi ofera aceasta experienta.

2. Ce reamintiri s-au activat?

In acea stare de relaxare imi veneau in minte persoane fata de care am gresit, situatii si comportamente pe care ar trebui sa le indrept. Alte dati mi-am dat seama ca imi era cunoscuta acea stare de plutire, de predare.

3. Ce salturi de intelegere s-au asezat pe cerul interior?

Samadhi m-a invatat sa nu mai opun rezistenta la situatiile din viata mea. Cu cat ma încordez mai tare, cu atat ma duc mai repede la fundul bazinului. Samadhi m-a invatat sa ma las purtata, gidata si sa accept tot ce vine asa cum vine. M-a invatat sa am incredere si sa ma las purtata.

4. Cum ai descoperit aceasta terapie si ce ti-a adus?

De aceasta terapie am aflat de pe site-ul Frecventa Om si am simtit ca este ceea ce aveam nevoie.

5. Ce ai simtit imediat dupa experienta?

Dupa prima sedinta am experimentat o stare similara cu cea de indragosteala, in care zambesti fara motiv, nimic din ce se intampla in jur nu te atinge. Mergeam pe strada si parca cineva ma purta pe brate. Nu simteam ca ating pamantul. Dupa Samadhi ma simt completa, increzatoare, bucuroasa, parti din mine parca se intorc acasa.

6. Cu ce alte terapii ai impleti-o? 

Am observat ca in combinatie cu Luviom sau Mind Sinergy reusesc sa ating stari de relaxare mult mai profunde, iar curatarea am simtit-o mult mai puternica.

7 Ce rol joaca ea pentru flow, bucurie, creativitate?!!!

Imi este greu sa explic in cuvinte cum se activeaza flow-ul, bucuria sau creativitatea pentru ca nici eu nu stiu exact ce formula magica este acolo. Samadhi este ca un lift energetic care te opreste la fiecare etaj sa mai iei niste unitati de bucurie, incredere, relaxare, flow, creativitate, inspiratie …asta dupa ce curata straturile formate din ganduri si emotii disonante care ne impiedica sa simtim zborul. Samadhi da jos straturile grele pana ajungi sa plutesti in zonele neexplorate ale imaginatiei si creativitatii. 

In zilele 21, 23, 24 sept o sedinta la samadhi va fi 50 ron iar abonamentele de 3 sedinte, 150 ron.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS