O buna prietena si colega m-a rugat sa scriu despre razboinicul din noi, cel cu care ne-am intalnit in anumite vieti si care isi mai scoate sabia din cand in cand.

Si pentru ca tema atingea ceva adanc din fiinta mea m-am hotarat sa va vorbesc.

La 18 ani pe varsta valului am trecut prin trei morti si tot atunci pe culmea unui an de boli si lupte interioare m-am trezit cu un nor al fricii care imi mototolea tot entuziasmul.

Am pornit spre manastirea Frasinei convinsa ca voi gasi cateva chei pentru portile mele interioare si tot acolo  am aflat despre razboinicul din mine, cel care scalpase oameni, arsese case, daduse foc, semanase frica si care acum culegea ceea ce creease.

Si m-am apucat sa transform norul fricii in bucurie, liniste, rabdare. Am folosit pentru inceput tainele ortodoxiei-acupunctura-psihologia apoi reiki-ul-initierile primite de la maestrii nonfizici-esentele florale Bach si in 9 ani am reusit sa transform frica in triunghiuri potentatoare apoi in triunghiuri trezitoare-translatoare.

Prima poarta care s-a activat a fost bucuria-linistea-rabdarea. In ea scriam foarte usor, constientizam mai lesne si imi lucram frumos fiinta de lumina. Apoi au venit iubirea-caldura-detasarea, ascultarea-intelegerea-acceptarea, recunoasterea de sine-intelepciunea-prezenta Eu Sunt si alte triunghiuri trezitoare in care s-au inchis povestile karmice.

Nu mi-a fost usor sa accept ceea ce filmul energetic imi revela insa era important sa ma responsabilizez si sa aleg sa-mi platesc facturile nu cu durere ci cu adanciri, fapte de lumina, revarsari de sens.

Orice razboinic se imblanzeste in lumina recunoasterii de sine, sabia lui devenind sfera iubirii iar sufletul lui, bucurie, frumusete, rabdare.

Autoobservati-va si in lumina alegeti sa lucrati pe furtuna pe care poate voi ati creeat-o.

Nu exista intamplator in Univers ci doar raspuns la ceea ce plantam.

Nu va pierdeti in de ce-uri ci transformati noroiul in perle, intelegeri, sensuri.