Atunci cand ati trecut pe sub arcada/bolta facuta din flori la nunta voastra, unii dintre voi au simtit ca sunt mai aproape de CERURI, ca inteleg care este rostul lor pe PAMANT, ca sunt mai conectati la partenerul lor si de ceilalti, ca iubesc sa fie IMPREUNA.
Puntea trezitoare poate fi folosita in orice moment de separare, insingurare, tristete, tulburare, disconfort care poate aparea intre cele doua jumatati. E suficient sa o desenati cu lumina si sa uniti cu ea cele doua suflete Fie ca dragostea, armonia si intelepciunea sa ne uneasca in ACUM!!

Ea poate fi folosita si atunci cand observati ca paradigmele care stau la baza comportamentelor dvs sunt diferite de cele ale partenerului dvs. E posibil ca aceasta descoperire sa genereze conflicte interioare si exterioare. Puteti ruga puntea trezitoare sa uneasca in lumina, aceste aspecte ale fiintarii voastre.

Aceasta punte leaga centrul fiecarui partener de centrul divin al cuplului din sfera initiala.Sacralizand relatia voastra, veti activa daruri, va veti implini misiunea, veti trai conectat si interconectat, veti intelege unuiversul si legile lui, veti avea acces la adevarul divin, veti cunoaste tainele intregirii.

Gratia sa fie cu VOI!
Camelia Radu