Toate provocarile ne sunt date de catre Intelepti sau Domnii Destinelor in acord cu teme nefacute din alte vieti si care au nevoie sa fie onorate in taina lui Acum. Inteleptii decid sa avem provocari pe relatia cu divinul masculin( tata-fiu) cand ne-am batut joc ca tati de familie, de proprii copiii, i-am parasit sau abuzat sau nu ne-am bucurat sau i-am dus pe carari gresite crezand intr-un bine care nu era si al copiilor nostri sau i-am devalorizat sau ca partneri tati-fii nu ne-am casatorit din iubire, am desconsiderat divinul feminin, am preferat adulterul, am fost abuzatori sau plini de refuz, nu am crescut si nici onorat taina casatoriei. Cand provocarile apar pe relatia cu divinul feminin( mama-fiica) inseamna ca nu ne-am onorat candva mama, sora, subordonata, regina, managerita-femeie, sotia si in taina lui Acum in sfarsit o putem face.

In adevar provocarile coboara din cele trei sfere( sfera tata-sfera mama-sfera copil) fiind asezate in contractele de suflet de catre Intelepti si Noi in viata dintre vieti. Da, noi…..si uneori stand pe cate o borna de sens si meditand intr-un aha interior ne putem aminti ca noi am cerut o provocare sau alta pentru a evolua.

E minunat sa multumiti inca din primele momente unei situatii care nu va place nu sa va opuneti chiar sa cereti de la ghizii vostri sa o convertiti cat mai repede in aur sufletesc si spiritual. Opera de inteleptire ne ajuta sa crestem, refuzul, tipatul, opozitia, neacceptarea nu rezolva nimic ba chiar atrag alte si alte situatii asemanatoare conducandu-ne pe spirala descendenta.

Si daca va activati liftul care merge in jos format din neiubire-neiertare-refuz sau orgoliu-dispret-furie sau judecata-critica-neacceptare sau nerabdare-nemultumire-manie la capatul drumului numit alunecare si sau cadere ne asteapta bucle existentiale, accidente, boli, tragedii care au o singura cauza, neinvatarea sau altfel spus o proasta digestie divina a provocarilor pe care noi le-am stipulat alaturi de Intelepti dar pe care in maya, nu le mai recunoastem.

Si cand ip-urile( iertarea pacatelor) sunt mari pe relatia cu sfera tata, sfera mama, sfera copil, adultul trinitar se dezvaluie, rodind in fel si chip prin daruri ca clarcognitia sau trezia, centrarea, dezvelirea, unimea sau proiecte de suflet inaltatoare sau copiii geni-maestri-sfinti sau alte graiuri divine care pot tasni din centrul triunghiul primordial, onorat.

Provocarile vin doar sa ne slefuiasca, sunt minunate calauze pentru evolutia noastra atunci cand atasamentele, dorintele, piticismele ne-au acaparat.

Daca provocarile vin lunea, inseamna ca sfera tata va invita in banca energetica sa slefuiti relatia cu tatal fizic sau cu managerul sau cu bunicul sau sa reflectati asupra ideilor voastre, creativitatii dezvelite, deciziilor luate. Ganditi-va la atributele tatalui si incercati sa va faceti iertarile fata de ele.

Miercurea provocarile vin pe relatia mama-fiica. Incepeti prin a va face iertarile fata de iubire, bucurie, intelepciune, blandete, suportivitate, empatie, caldura, acceptare, tacere, rabdare, smerenie, bunatate, compasiune dar si fata de mama divina si fiica si apoi  incercati sa dati glas unui triunghi format din atributele divinului feminin pe care sa-l exprimati la nivel de gand, emotie, fapta. Nu va grabiti sa raspundeti sub imperiul impulsurilor ingrosand factura karmica ci lucrati la varful triunghiului, iertati, dati lumina, imbratisati situatia. Ce intelegeri se aseaza pe harta voastra?

Vinerea provocarile vin de la fiu. El este cel care inchide Triunghiul. El, Isus.

Inainte de rodire, primire, dar apar aceste provocari fie in relatia de cuplu cu sotul fie cu colegul, managerul fie inainte ca un centru holist sa rodeasca sau sa vina pe lume un copil. Conectati-va la varful triunghiului, faceti-va iertarile si apoi rugati-l pe Isus sa va reveleze tema voastra, darul, si varful de intelegere al situatiei. Nu ramaneti in prapastia deznadejdii cultivand neacceptarea-neiubirea-neiertarea sau furia-tristetea-resemnarea.

Provocarile nu sunt ispite ci slefuitori deghizati care ne activeaza organele divine, virtutile interioare, triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii. Fare ele am ramane la campie mancati de comfort, ignoranti si adormiti.

In tandra regasire si in viul lui Acasa veti simti ca dincolo de aceasta forma de invatare cu ajutorul provocarilor apar si altele in centrul triunghiului in frecventa darurilor: invatarea in timpul somnului( In Atlandida patrundeam cu spiritul in lumile subtile si stiam la ce clase de spiritualitate mergem cu cine studiem, ce tema asezam in Lemuria patrundeam cu sufletul in versul divin, stiam cu cine ne intalnim, ce studiem, ce familii de lumina ne sustin), invatarea prin scrisul conectiv, invatarea cu recunostiinta, invatarea prin calatorii in lumile subtile, invatarea cu ajutorul triunghiului, invatarea prin predare, invatarea prin practicarea virtutilor, invatarea cu bucurie sau cu ajutorul initierilor etc.

Pana in ultima clipa pe Geea veti simti invatarea prin intermediul provocarilor ca fiind puternica insa experientele se vor rafina, subtiliza devenind mai mult interioare presupunand ca v-ati eliberat de atasamentul fata de materie. Valsul invatarilor va fi din ce in ce mai frumos dupa cum voi veti urca pe spirala ascendenta ultimele provocari fiind legate de famile, predare, unime.

….

Va invit la atelierul din 28 martie sa convertim provocarile pe relatia cu divinul feminin in aur sufletesc. Mai multe despre atelier gasiti pe www.frecventaom.ro