In viata dintre vieti inainte de a cobora ne pregatim impreuna cu ghizii nostri pentru scenariul de viata cel mai inalt( Calea) dar si pentru a recunoaste si a iesi din bucle existentiale si de pe stradute inguste atunci cand repetam anumite teme de viata impotmolindu-ne in provocari.

Experientele de viata le stipulam sus alaturi de Domnii Destinelor si de ghizii nostri in acord cu meritele de sine pe care le avem din alte vieti.

Atunci cand vine catre noi o provocare si ea desigur e plina de emotie, haideti sa incercam sa o acceptam asa cum e cautand darul ei ascuns. Exista un triunghi al cauzelor pe care ghizii nostri il cunosc si datorita acestor radacini culegem anumite roade care ne plac sau nu in acest Acum.

Daca imbratisam cu smerenie, acceptare si rabdare, incercarea procesul de rescriere a menitului a si inceput. Daca ne revoltam, razvratim, dam drumul supararilor ne vom intalni cu aceleasi provocari la nesfarsit. Ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele tau. Intrati in aceasta energie a lui faca se voia ta transformand trinitatea inferioara
( formata din inima-minte-corp) in cupa in care ambrozia divina va cobora pregatind pasirea voastra pe Cale si frumoasa radianta a omului dezvelit, trezit, indumnezeit.

Cei 24 de intelepti hotaresc provocarile din viata noastra in functie de ceea ce am invatat sau nu in alte vieti.
Tot ei au dat o lege pe care cu siguranta o recunoasteti si anume ca primim ceea ce meritam la timpul potrivit. Poate ca un pic si platile si rasplatile sunt intarziate insa primim doar ceea ce meritam fie ca ne place sau nu.

Exista anumite drepturi divine cu care coboram si ele pot fi rescrise doar in triunghiurile trezitoare sau altfel spus sub penelul acceptarii, iubirii, rabdarii. Cheile spiritului deschid comorile materiei.

Atunci cand provocarea glasuieste vin multe triunghiuri limitative care ne iau cu asalt, neacceptare-furie-nerabdare sau agresivitate-neiubire-neiertare sau neliniste-tristete-depresie sau e o mare nedreptate-mi se cuvine-dumnezeu a murit.

Nu pasiti in ele lasandu-va inrobite ci cautati sa descoperiti chipuri luminoase si trinitare care va pot sustine sa iesiti din norul experientei eliberand soarelui interior.

Provocarea este o unealta divina, un instrument de slefuire sau calire a noastra.

Felul in care a primim rescrie daca nu prezentul nostru, viitorul si chiar viata urmatoare.

Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat. Fie Numele Domnului Binecuvantat.

Parca va sunt cunoscute aceste cuvinte care salasuiesc si in voi in Graalul interior care este insasi Cupa Primirii, Deschiderii, Unimii.

Coboram cu totii in plan ca fii risipitori si ratacitori si abia cand accesam sfera reamintirii se dezvaluie contractele noastre spirituale( pe fiecare viata, ciclu, la venirea pe planeta, contractele unimii) putand aduce in lumina constiintei, temele de viata pe care le avem de facut, lectiile care ne cheama din spatele unor provocari, darurile care ne asteapta si insasi varful de munte.

Nedreptate nu exista decat in aparenta, in sine totul e drept si vine la timpul potrivit.

Si daca ne asezam in banca vietii cu iubire, drag, intelepciune si onoram tema transformand-o in dar pentru noi toti vom urca muntele schimbarii iar acolo sus, in versul fuziunii cu Totul-Una vom simti valsul sferelor, tandra primire si bucuria de a fi Impreuna-Una.