Triunghiul cu varful in sus, format din corpul cauzal( frunzele) ideile marete, corpul budhic( florile) sentimentele inaltatoare, corpul atmic ( fructele) faptele pline de jertfa dezvaluie Sinele Divin, Constienta, Divinul Trinitar, Constiinta Trei in Unu sau Treimea in Unime. De aici tasneste Calea, Adevarul, Viata. Atunci cand practicam meditatia sau contemplatia sau rugaciunea simtim cum lumina christica inunda si hraneste toti centrii aliniindu-i, aducandu-le stralucire, frumusete, radianta. Si cand ei isi desfac petalele se sparge coaja de ou, cei sapte centri devin unul si omul o sfera, om cu O mare, in vals cu alte sfere. In triunghiul cu varful in sus in lumina constientei apare transformarea, transmutarea, transfigurarea.

Triunghiul cu varful in jos este format din minte, inima, corp si el naste la mijloc personalitatea a carei microfon este egoul. Aici materializarile se fac in dualitate dand glas tristetii si bucuriei, fericirii si nefericirii, linistii si nelinistii. De aici se nasc buclele mentale, emotionale, existentiale si tot aici incepem sa facem constientizarile. In acest registru al personalitatii ( persona-masca) apar triunghirile limitative formate din neacceptare-neiubire-neiertare sau furie-suparare-neimpacare sau invidie-ura-neacceptare sau agresivitate-judecata-neiertare.

Acolo unde se intalnesc cele doua triunghiuri( cel cu varful in jos cu cel cu varful in sus) se afla un ecran numit constiinta. Pe el se proiecteaza faptele noastre incarcand constiinta si generand vise-cosmar sau stari anxioase sau limpezind constiinta si determinand stari inaltatoare de spirit, vise unimice, bucurii intregitoare. In evaluarile ceresti( care au loc la fiecare trei nopti, final de viata, inainte de sarbatori, echinoctii si solstitii) noi ne intalnim cu propria constiinta care doare sau straluceste.

Constiinta sau ecranul divin este perfect conectat la contractele noastre de suflet traducand uneori instant, desincronizarile, dezintegrarile, defasajele. Oricat de mult am anestezia-o cu pastile, droguri sau uitare ea isi dezvaluie mai ales in noapte prin liniste sau neliniste, vise luminoase sau vise intunecate, alegerile pe care le-am facut peste zi luati de valul impulsurilor, dorintelor, valorilor lumesti( din triunghiul cu varful in jos) sau ghidati de chemari, doruri, pasiuni inaltatoare( triunghiul cu varful in sus).

Pasind in triunghiul cu varful in sus, centrul ne intampina dezvelind Calea, Pasirea noastra divina, Rostul nostru aici.

Triunghiurile cu varful in sus pot fi potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii. Ele exprima individualitatea noastra, esenta, miezul in timp e ce personalitatea ne vorbeste despre coaja, a demonstra, a castiga.

In triunghiul cu varful in sus ni se reveleaza in lumina constientei, temele de viata pe care le-am agreat cu ghizii nostri sa le facem, darurile vietii insasi varful de munte. Si orice constientizare facuta in lumina constientei devine schimbare, alegere inaltatoare, bucurie a Unimii.

Psihologii se preocupa sa ne ajuta sa constientizam, acceptam si sa actionam ( in triunghiul cu varful in jos) insa dezvelirea, transmutarea, schimbarea se face in triunghiul cu varful in sus.

Aici in lumina constientei, potentialul nostru se dezvaluie prin intieri, regresii, meditatii, rugaciuni, post, pelerinaje spirituale …..valsul celest rotunjind fiecare pas. Doar o practica spirituala autentica poate genera in bratele constientei, salturi evolutive.

Casatoria sacra dintre cele doua triunghiuri este posibila atunci cand triunghiul cu varful in jos se preda si prin Faca se Voia ta….. el devine insasi peretii Graalului in care ambrozia divina coboara. In astfel de momente, constientizarea se face in lumina constiintei asistata de constiinta. In aceste fuziuni constientizarea devine integrare in frumosul vals al regasirii, reunirii, in Impreuna-Una.

  1. Pentru a trai predarea invatati sa lasati cheile controlului( oare ce va fi? pe la ce babuta sa mai mai duc si sa vad in bobi …ce se mai intampla?!!
  2. Simtiti conul Prezentei, lasati-va ghidati de Maestrul numit Acum
  3. Multumiti pentru ceea ce primiti exact asa cum vin provocarile dar si darurile
  4. Activati triunghiurile divine: bucuria-caldura-inocenta, frumusetea-blandetea-linistea, recunoastiinta-bunatatea-intelepciunea, clarul-discernamantul-bunatateaa
  5. Folositi rauriri divine ca: Faca Se Voia Ta, Ma predau tie Una si Slujesc in Sfant Numele tau

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio