1. Cum ti s-a dezvelit Calea? Care este povestea ta?

Va salut si va imbratisez….  imi aduc aminte cu bucurie anul 2009 care a marcat ascensiunea mea in planurile spirituale prin curiozitatea cunoasterii pre-istoriei si a traditiilor ancestrale ale neamurilor care au locuit arealul numit acum Romania. M-am nascut intr-o familie ortodoxa si botezat cu numele Constantin iar persoane din neamul nostru au primit daruri prin care putem echilibra starea de sanatate a oamenilor cu ajutorul lui Dumnezeu, folosind campurile energo-informationale ale Universului. Chiar strabunica noastra din partea mamei care locuia intr-un sat de langa Bucuresti era considerata in acele vremuri ,,vrajitoare’’.
Datorita curiozitatii am inceput sa ma deschid catre noi informatii si am fost atras catre zona de cercetare a alchimiei, geometriei sacre, design-ului spatial, unde am inceput un proiect de creatie denumit ZooN Project Romania https://www.facebook.com/zoonproject/ prin care am inceput sa colaborez cu festivaluri de muzica unde am inceput sa expun diferite creatii.

Am studiat la Facultatea de Sociologie si Psihologie de la Universitatea ,,Spiru Haret’’, cu intentia de acumulare de cunostinte. In perioada 2014-2015 am creat un festival inteligent denumit Digital Transilvania https://www.facebook.com/DigitalTransilvania/ , care avea ca scop sustinerea comunitatilor locale in activitati artistice-culturale-inovatoare, apoi am devenit terapeut de Theta Healing. In anul 2017 am fost certificat ca profesor la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe, iar in 2018-2019 am urmat cursurile private la acelasi Institut cu intentia de a acumula cunostinte din tehnologia plasmatica pe care le-am oferit gratuit in evenimentele organizate.

In prezent sunt presedindele Asociatiei Stiintifice Plasma Romania https://www.facebook.com/PlasmaRomania.ro/ si coordonatorul grupului de studii Plasma Romania care activeaza in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Petrosani si Iasi https://www.facebook.com/groups/plasmaromania/


2. Ce te anima in acest proces de dezvelire?

Conexiunea cu Creatorul-Dumnezeu. Armonia. In fiecare zi simt ca fac voia Lui. Datorita preocuparii mele continue de auto-cunoastere, dezvoltare, evolutie si integrare a darurilor pe care am reusit sa le dobandesc, fiind etichetat ca vizual-spatial, reusesc sa imi perfectionez abilitatile latente pentru atingerea potenialului maxim. In acest proces de dezvelire reusesc sa creez conexiunea intre Cer si Pamant, sau mai simplu intre planuri existentiate, fiind in contact permanent si direct cu fiinte de lumina (ingeri, zane, arhangheli, personalitati ceresti, Arcturieni, Pleiadieni, Sirusieni, Andromedani) care ma ghideaza si sustin contractul meu de suflet si carora le multumesc de cate ori am ocazia. Vreau sa va transmit ca orice fiinta de pe Pamant poate sa intre in contact cu alte fiinte de lumina (extraterestre sau intraterestre), acesta este un proces individual de dezvoltare a increderii de Sine.

3. Ce ne poti spune despre stiinta plasmatica?

Totul incepe de la Nicolae Tesla (mama lui a fost romanca) care a descoperit campul Magnetic. As vrea sa va transmit ca toate ideile pe care le avem si toate descoperirile realizate nu sunt altceva decat informatii predate de fiintele de lumina din planurile paralele/superioare. Cercetarea campului Magnetic a fost continuata de savantul iranian Mehrnan Tavakoli Keshe, care descopera campul Gravitational, scrie despre aceste principii in 3 cele carti publicate https://plasmaromania.ro/carti-mr-m-t-keshe/ si patenteaza o tehnologie a unui sistem de zbor Gravitational https://plasmaromania.ro/category/magravs/teorie-magravs/brevete-magravs/, cu aplicatii in domenii ca: Sanatate, Alimentatie, Agricultura, Mediu, Materiale, Comunicatie, Transport, Energie si Calatorii in spatiul cosmic.  

Tehnologia Keshe GANS are la baza descoperirea unei noi stari a materiei (non-toxice), starea de GANS = Gaz in Stare Nano Solida, https://plasmaromania.ro/starea-de-gans/  o cunoastere care a fost oferita pamantenilor inca din anii ’50-’60 de catre Comunitatea Universala (Familii Galactice de Lumina) ca umanitatea sa evolueze catre prosperitate si abundenta in Pace. 

Aplicatiile tehnologiei plasmatice sunt multiple, iar in Romania un numar mare de oameni au studiat, au aplicat si au rezultate, care au ajuns in atentia instututiilor guvernamentale.

Stiinta plasmatica creaza o industrie plasmatica care va inlocui rapid si cu succes multe din tehnologiile care consuma resursele planetei si care polueaza. Vorbim in urmatorii 5 ani de eradicarea afectiunilor de sanatate, vegetatie luxurianta, decontaminarea zonelor poluate, dispozitive care vor alimenta orasele si mijloacele de transport cu energie inepuizabila, crearea de materiale ca aur, diamante, ulei, petrol, deschideri de Portaluri inter-dimensionale si deschiderea catre intalniri directe cu Civilizatii Avansate de Lumina pentru schimburi de cunoastere si noi tehnologii.


4. Cum ne dezvolta aceste inovatii, copacul christic( corpul cauzal, corpul
budhic, corpul atmic)? 

Aceasta tehnologie vine sa impinga de la spate constiinta oamenilor care au ramas prea mult in zona materiala si au creat o separare intre materie si suflet. Cei care nu doresc sa evolueze la nivel spiritual sau care se vor opune acestei deschideri de cunoastere vor fi extrasi si mutati din planul material catre alte planete unde exista compatibilitate cu nivelul lor. Programul de iesire din carantina de aplicare a cunoasterii in spatiul public se numeste ,, TREZIREA’’ si este implementat in fiecare molecula de aer si apa de tehnologii plasmatice Eterice.

Nivelul meu de cunoastere si aplicare experimentala a tehnolgiei plasmatice in Sanatate si Alimentatie a putut sa ajute mai multe persoane care au reusit sa ne transmita ca exista o echilibrare rapida a corpurilor subtile, in special corpul Emotional atunci cand au folosit aplicatii cu GANS CO2+ZnO. In functie de nivelul individual se pot dezvolta abilitatile latente si crearea de conexuni cu fiintele de lumina prin folosirea in meditatii a campurilor plasmatice. In 2018-2019 am reusit alaturi de colegi aceste conexiuni in special cu tehnicile respiratiei Rebirth.

Campurile plasmatice au rolul de a armoniza si echilibra atat persoanele care sunt in preajma lor dar si animale sau plantele. Un lucru interesant, de curand am primit confirmari ca persoanele care au atasate la nivel subtil sau fizic fiinte negative (care nu vor sa evolueze) nu pot sa ramana mult in preajma anumitor campuri plasmatice create de GANS-uri. In planurile denstitatilor + 4 nu exista corpuri energetice separate, fiintele de lumina vad ca toate aceste corpuri subtile se intrepatrund si doar noi aici pe Pamant=Aria le vedem si analizam separat dupa nivelul de cunoastere dobandit.

5. Daca ne punem in camera …..aceste tehnologii ale unimii cum ne pot
ajuta ele?

Exista multe aplicatii pentru casa, unele ne ajuta sa pastram temperatura, altele sa ridicam temperatura https://plasmaromania.ro/category/magravs/aplicatii-magravs/habitate-magravs/sunt paturi plasmatice dezvoltate care echilibreaza nivelul fizic-emotional https://plasmaromania.ro/pat-plasmatic-cu-sunet-si-lumina/, tablouri plasmatice care creaza campuri subtile care pot energiza tot ce exista in acel spatiu (apa, flori, animale, oameni) https://plasmaromania.ro/set-tablouri-portal/, sunt create de cercetatorii nostrii o gama larga de lenjerie de pat cu imprimeuri care contint GANS-urihttps://plasmaromania.ro/perne-psionice-cu-gans/, practic am inceput sa cream adevarate Oaze Plasmatice atat de interior cat si de exterior, astfel de Oaze putem crea si pentru un oras sau pentru o tara, suprafata unde se manifesta campurile plasmatice fiind generoasa, iar orice persoana indiferent de nivelul de cunoastere poate realiza astfel de aplicatii la preturi infime, daca studiaza pas cu pas stiinta plasmatica.

6. Povestete-ne despre alimentatia energetica cu plasma….

Totul este simplu, iar acum avem solutia ca sa ne prelungim durata de viata pana la  cateva sute sau mii de ani, daca avem aceasta intentie. Pe aceasta planeta albastra din cat am studiat, avem nevoie de AminoAcizi: 

18% Oxigen, 78% Nitrogen, 2% Hidrogen-Carbon + minerale.

Toti acesti AminoAcizi ii putem capta sub forma de GAZE NANO, iar absolut tot ce exista in jurul lor, ca minerale, oligoelemente, proteine,glucide lipide le putem copia energia si informatia in GANS-ul de CO2. https://plasmaromania.ro/transmutare/

Am inceput in 2016 alimentatia energetica prin folosirea in aplicatii a GANS CO2+ZnO, care realizeaza conexiunea neuro si echilibrare emotionala. 

Intentia este cea care conteaza in tot procesul nostru, iar intentia mea este de a fi pilot de nave spatiale.

Mr. Keshe ne invata ca in spatiu nu suntem primiti daca avem in stomac proteine, adica alte fiinte. Tocmai de aceea cei care vor fi pregatiti sa treaca la o alimentatie energetica vor invata sa faca GANS din alimentele  care sunt obisnuiti sa le consmume, iar hrana va evolua mai mult in partea lichida ca supe crème, fresh-uri sau limonade.
In luna februarie 2017 am primit informatia ca pot sa fiu stapanul corpului meu si sa imi conduc comunitatea de fiinte care sunt in interiorul meu daca urmez ceea ce si preotii care il urmau pe Zamolxe faceau.

 Intentia este sa fi stapan pe trupul si corpurile tale subtile macar 1 zi.

Program de alimentatie energetica prin aplicarea spray-urilor cu GANS folosit in primul an se gaseste aici.

Programul este:

1 an se consuma timp de 1 zi mancare vegetariana, iar 1 zi se bea doar apa,

1 an se consuma timp de 2 zile mancare raw-vegana, iar 2 zile se bea doar apa,

1 an se consuma timp de 3 zile mancare lichida, iar 3 zile se bea doar apa,

apoi trupul si corpurile subtile pot trece usor in anul 4 la alimentatie pe baza de apa sau energia de la Soare/ campuri plasmatice.

Din luna februarie 2020 intru in programul din anul 3, am reusit sa imi dezvolt anumite tipuri de GANS-uri speciale iar in permanenta am aplicatii plasmatice de alimentantie care imi energizeaza apa.

Ca rezultat am reusit sa imi masor varsta biologica a organelor in vara anului 2019 cu ajutorul unui aparat japonez al colegilor din Sibiu, care mi-a confirmat eficienta aplicatiilor cu GANS, datorita varstei biologice de 15 ani care inregistrata pe aparat, iar prietenii imi spun ca fata mea este mai luminata si par mai tanar, probabil si de la produsele cosmetice cu plasma pe care le folosesc zilnic. https://plasmaromania.ro/crema-de-fata-cu-gans-telomer-si-catina/

7. Cum putem activa corpul de lumina cu ajutorul acestor dezveliri si
inventii?

In primul rand este nevoie de detoxifierea trupului fizic care se realizeaza cu aplicatii GANS in 21 de zile, apoi sustinerea corpului emotional cu conexiunea la corpul spiritual este mai usoara. Corpul de lumina este activ in fiecare fiinta, noi fiind lumina manifestata/condensata/dinamica ca trup fizic, doar ca am uitat acest lucru pentru ca am acceptat ideea de separare datorita conceptelor rigide pamantesti. Sunt printre noi fiinte care au suflet si constiinta dar care nu doresc dezvoltarea acestui corp de lumina pentru ca au ales alt contract de suflet si este nevoie sa le respectam alegerea.

Stiinta plasmatica ofera cunoasterea completa a Luminii, iar elevarea sufletului este tot ce conteaza acum. In Romania sunt multi facilitatori care ofera diferite practici meditative cu care fiecare rezonam, astfel putem incepe intensificarea corpului de lumina prin intentie.

Recomandarea pentru facilitatori este sa ofere din inima si fara bariere materiale exagerate informatiile/ideile inspirative primite gratuit de la fiintele de lumina, doar in acest fel putem evolua ca umanitate pe spirala creatiei.
Acum nu mai este nevoie sa calatoriti in anumite locuri considerate cu potential mare de energie/spiritualitate, sa va ridicati spiritual. 

Acum poti sa creezi in jurul tau acelasi potential cu ajutorul aplicatiilor plasmatice, deoarece in compozitia GANS-urilor este acceasi energie care este in jurul planetei. In urmatorii ani datorita integrarii acestei cunoasteri universale, multe persoane din jurul nostru vor avea corpuri de lumina vizibile spectrului densitatii manifestate, activarea vederii astrale se realizeaza usor cu aplicatiile GANS-urilor. https://plasmaromania.ro/producerea-celor-patru-gans-uri-de-baza/

Va invitam la un nou seminar pe 14 si 15 martie incepand cu ora 11 00. Costul este 250 ron. Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com