Treime in Unime coboara in inima mea, Deschide petalele sufletului meu, Iubeste prin mine, Rescrie prin mine, Graieste prin mine, Sunt Una cu Tine!

Semnul ca inima noastra este trezita si echilibrata consta in capacitatea  de a darui si de a primi fara restrictii, analize, judecati. Descoperim uneori ca putem sa daruim in cuplu si altora insa nu stim sa primim sau primim dar nu stim sa daruim. De multe ori prin iubire intelegem dorinta trupeasca, atasament, ma simt bine. Daca cele trei chakre inferioare nu sunt echilibrate, iubirea pe care o simtim in inimile noastre va fi conditionata si legata de securitate, sex, putere. Relatiile noastre vor fi deficitare si codependendente mai degraba decat pline de putere, independente, radiante. O relatie de iubire interdependenta o putem asemana cu doua flori conectate la acelasi soare, care nu se sufoca una pe cealalta, isi traiesc frumusetea, unicitatea, radianta. Pentru a trai in inima, priviti cu ochi christici iubirea, intelegandu-l si primindu-l pe celalalt pentru ceea ce este nu pentru ce ne-ar placea noua. Astfel ii dam voie sa aleaga ceea ce simte,  sa fie pe Calea lui, sa-si exprime talantii, fara a-l conditiona, incatusa, controla. O intrebare care cu siguranta a aparut in viata voastra ar putea fi aceasta:  Atunci cand iubim necondionat trebuie sa acceptam comportamentul disfunctional al celeilalte persoane? Mai intai e de dorit sa ne inaltam pana la planul cauzal pentru a vedea de ce am atras un comportament disfunctional. Apoi vom aduce sentimente si fapte inaltatoare in relatia noastra de cuplu intr-un anumit ragaz de timp. Daca acele comportamente disfunctionale se repeta bazandu-se pe violenta-droguri-ura sau pe competitie acerba-punitivitate-suparare, puteti alege inaltator sa inchideti o astfel de relatie cu iubire, recunostiinta, iertare. 

Cheia alinierii la iubirea divina se afla in chakra 4 de aici porneste spirala iubirii necondionate catre Cerurile Unimii. 

O inima impietrita boscorodeste, se supara, nu simte, e rece, o inima sfasaita sangereaza la orice mesaj, plangandu-si durerea. 

Taina iubirii se tine de mana cu taina unimii si taina casatoriei dar si cu toate virtutile pe care le putem aduce in cuplu. In sine virtutile au corp triunic adica sunt formate din idei ceresti-sentimente inaltatoare-fapte radiante. 

Spirala iubirii desi tasneste din chakra 4 urmeaza 8 trepte ca niste radiante care saluta Soarele Christic. Acestea sunt: primirea a ceea ce este asa cum este, acceptarea, bucuria, frumusetea, caldura, compasiunea, bunatatea, iubirea unionala. 

Cand am ajuns la ultima treapta iubirea este contopire cu Cerurile, fuziune, inaltare. 

Putem trai in aceasta viata cu trup, iubirea neconditionata?! Cum? Lucrand cu cheile ceresti din triunghiul cu varful in sus( corp cauzal-corp budhic-corp atmic)si la nivelul eului terestru( minte-inima-corp) adica alegand treimic( cu blandetea mamei, fermitatea tatalui, creativitatea copilului), impletind idei inaltatoare cu sentimente radiante si fapte pline de talc. 

Usile deschideti usile!!!! reprezinta o invitatie spre a vedea altfel iubirea …de la dragostea lumeasca sa simtim iubirea christica sau de la atasamente sa urcam catre toate radiantele ei in necondionare. 

Desenati o floare cu mai multe petale… si centrul ei asezati cuvantul iubire. Pe fiecare petala asezati numele oamenilor din viata voastra. Conectati-va la ei. Ce geometrie se activeaza cand spuneti iubire in relatia cu soacra sau in relatia cu cumnata sau in relatia cu unchiul? Ce culori va apar?

Si daca sufletul vostru se strange, soptiti in voi:

Petale de lumina în vers divin,
La tine Maica Domnului și Doamna a Sufletului vin, 

Cu toate triunghiurile de lumina mă închin 

Slăvind Iubirea Ta, Blandetea, Intelepciunea ta,

Gradina Ta!!!!