In poarta schimbarii, 5-7 august, am mosit un profil intitulat Triunghiurile Divine si Unimea. Era in cupa sufletului de mult timp insa abia atunci am putut sa-l scriu.

Privindu-l cu ochii sufletului am simtit cum fiecare triunghi trezitor la care am fost conectata acum si altadata a rodit la Centru, daruindu-mi cu bucurie, deschidere, drag ceva din Buchetul lui, din Parfumului lui, din Glasul lui.

Intrand in reteaua profilului am simtit degetele vii ale Trinitatii, asezand in interiorul meu lucruri de mult timp incepute care insa abia acum pot straluci. Lucrand in flow de cand sunt copil, recunosc asaltul Cerurilor insa ceea ce mi s-a parut altfel in acest mosit au fost calatoriile in mai multe versuri divine, conlucrarea cu mai multe familii de lumina, prezenta triunghiurilor planetare, acordajele universale, tonul divin pe care l-am simtit de la inceput si pana la final.

Desenand paginile lui cu florile sufletului ma simteam ca un copil cosmic intr-o scoala a intregului Univers facand o tema cu n clase de spiritualitate. Conlucram toti, fiecare punand din darul lui pentru ca aceasta pensula divina in atingere sa trezeasca Omul.

Si imi aminteam in curgere de Contractul meu Spiritual de insasi pregatirea pe care o facusem pentru a mosi acest Profil, de luminatorii care imi vorbisera despre aceasta Lucrare.

In taina recunoasterii de Sine, pe Spirala Evolutiva, toate triunghiurile divine au glasuit in Sfant Numele Tau, dezvaluind in Om, Dumnezeul.