Triunghiul iertarii este un stergar, un prosop cu care ne stergem chipul inainte de a intra in Templul Unimii. Incercati sa va faceti atat iertarea fata de mama, tata, sot, copiii, manageri, socri cat si fata de sferele-virtuti astfel: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat acum si altadata fata de Liniste, Iubire, Bucurie, Discernamant, Intelepciune, Implinire fata de Tot si Toate, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Lasati oftatul, cascatul, lacrimile sa va limpezeasca chipul interior.
Apoi continuati daca v-a aparut un chip indurerat sau v-ati amintit ca ati adus suparare unei fiinte dragi: X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea.

Incepeti orice lucrare a zilei cu triunghiul iertarii limpezind ziua anterioara, intreaga viata, lana timpului. Apoi chemati initierile pe lumina pe care le-ati primit Acum si Altadata si lucrati cu ele asemenea unui tesator care are in maini fire minunate de diferite culori, rescriind fiecare pas. Desenati alte covoare pe care veti pasi. Dati lumina ( daca aveti initieri reiki sau initierile triunghiului) relatiei cu X, Y, Z, situatiei X, triunghiul Z, procesul M, ingerasilor, profesiei, ingerilor sporului, ingerilor intelepciunii, ingerilor iubirii, trecutului, deschiderii de drumuri pentru calatoria Y, marii treceri, ingerilor si darurilor Ramaniei, ingerilor si darurilor Bucurestiului etc.

Apoi pasiti in valsul sferelor: Sunt Una cu Linistea, Iubirea, Bucuria, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Sunt Liniste, Iubire, Bucurie Sunt Tot ceea ce sunt, Eu Sunt.

In aceasta curgere frumoasa puteti insaila un triunghi de lumina sau mai multe: Liniste-Iubire-Bucurie si sau Intelepciune-Caldura-Unime si sau Blandete-Rabdare-Pace. Astfel fiul de Dumnezeu se intoarce Acasa la masa unimii, in muzica sferelor. Chiar daca nu simtiti fuziunea cu sferele ceresti imediat repetati contemplativ, repetati simtind, repetati curgand….Sunt Una cu Linistea, Iubirea, Bucuria, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt….pana cand cupa unimii se va umple.

Apoi multumiti lasand sferele sa va deschida drumurile si repetati mantra de mai sus si triunghiul iertarii de cate ori puteti pe parcursul zilei.