Intalnesc din ce in ce mai  multi oameni suparati pe parintii lor, urandu-i pe amandoi pe unul sau pe altul. Mama e de vina asa mi-a zis psihologul. Cauza problemelor, bolilor noastre este in noi nici  la mama si nici la tata. De sus ne alegem parintii, tara, religia, corpul ne asezam in contractul de suflet Calea, Drumul Ingust, posibilele Bucle Existentiale. Ne alegem parintii pentru a ne inchide in primul rand anumite facturi karmice si apoi pentru a inmulti talantii in Impreuna-Una. Daca ramaneti aici la supararea-neacceptarea-neiubirea fata de tata il veti mai intalni de multe ori iar cancerul sau alte boli declansate de acest triunghi se vor intoarce. E adevarat ca in SUA anumiti criminali sunt achitati sau li se scade din pedeapsa pentru ca au fost abuzati in copilarie insa acest lucru nu inseamna ca triunghiul cauzelor a fost rasfoit, limpezit, echilibrat. Legea atractiei, legea rezonantei, legea karmei, legea meritelor toate aceste legi ne-au ghidat sa-i alegem pe acesti parinti in viata dintre vieti. Si noi la randul nostru suntem alesi de catre copiii nostri. Prin mama lumeasca ne ridicam la mama divina prin tatal de aici ne inaltam la tatal celest. Jignindu-i, aruncandu-i in strada, judecandu-i nu facem decat sa deschidem poarta pentru boli si facturi karmice noi. 

La varsta de 18 ani in urma unui vis initiatic am simtit aceasta trecere de la parintii fizici la familia divina. O noua dimensiune a intelegerii s-a activat dezvelindu-mi familia de lumina partial intrupata aici insa prezenta pe alte planete sau in viata dintre vieti, ajutandu-ne in momente grele precum si familia cereasca( sfera tata, sfera mama, sfera copil). Parintii ceresti ne-au prezentat mai multe perechi de parinti lumesti si noi am ales mama si tatal dupa cum trebuia sa ne corectam greselile facute unii-altora. Familia de carne ne potenteaza in evolutie dezvelindu-ne Cerurile interioare. Ei nu sunt indrumatori, maestri, calauze ci sustinatori pentru noi in Treceri. Ghizii nostri sunt reprezentati de forta trinitara care ne-a fost data la nastere si care poate a devenit prin faptele noastre bune, un alai de ingeri.

Incercati sa nu-i judecati dupa cate case, masini, cati banuti v-au dat sau nu. V-au oferit dreptul divin de a va incarna. Era mai bine sa fiti avortati si sa tipati de prin crepuscul? Daca va uitati cu ochi ceresti veti vedea ca tara aceasta are pe ea o plas compusa din ofurile, supararile,  neacceptarea copiilor care au fost refuzati si care tipa razbunare si pentru mamele care nu i-au facut dar si pentru intregul neam. 

Ati intrat in plan…usa v-a fost deschisa…mai departe onorati-i pe toate planurile pentru a urca pana la parintii divini. Fara aceasta treapta, Cerurile vor tacea. Urand tatal lumesc, atributele divinului masculin nu se activeaza, urand mama divina, atributele divinului feminin tac. 

Imbracati-i pe parintii vostri cu chip ceresc. Imbratisati-i fara judecata. Mergeti catre ei iertandu-i, iubindu-i, acceptandu-i. Aveti parintii pe care ii meritati, cei mai potriviti pentru evolutia voastra. 

Cand veti merge dincolo veti vedea ca tranzitannd mai multe corpuri ati avut mai multe mame, mai multi tati ce veti mia putea spune despre mama X……Pe scurt cine e Mama? Cine e Tatal? 

Ne-a fost data aceasta rugaciune Tatal Nostru….eu cred ca ea ne arata cel mai bine cine este Tatal si deducem cine este si Mama. 

Atunci cand revolta va atinge cititi de noua ori Tatal nostru. Acceptand parintii lumesti, prin familia divina veti cunoaste Calea, Povestea, Darurile, Radianta proprie. 

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie