Ma simt coplesita de bucuriile pe care ni le aduc copiii care vin dupa anul 2000, rotunjind totul in frecventele celei de-a doua veniri. Graalienii aduc mari daruri spirituale, contemplatia-descoperirea- innoirea sau conectarea-observatia-intelegerea sau calatoriile in trecut-asezarea- bucuria de a fi, zamolxienii inmultesc  darurile sufletesti  in triunghiurile descrise de iubire- bunatate-caldura sau dragul-imbratisarea- zambetul sau  entuziasmul-empatia-viul din viata iar ramanezii unesc aceste straluciri, globulete, felii de sens in SFANT NUMELE TAU activand fiinta de lumina, boltind-o cu alte deschideri ca…. inteligenta multidimensionala-comunicarea telepatica cu fratii nostrii de pe alte planete- apropierea de Marele SENS , interplanet-ul- capacitatea de a decripta cu usurinta mesaje care vin din invizibil-bucuria de a fi impreuna unul sau cunoasterea dintru inceput-de altadata-dintru final in acest rasarit de aripi cu care se deschide un nou ciclu pe SPIRALA ELEVARII.

Nu priviti aceste fapturi luminoase cu ramele groase ale psihologiei clasice sau din fotoliul bunicii sau din vartejul medicinii aplopate. Acesti copiii sunt spirite foarte evoluate care s-au oferit sa vina pe aceasta planeta la final de ciclu, pentru a ne fi calauze, sfetnici, prieteni. La nivel de supraeu ei descriu cercul ultim de pe SPIRALA INALATARII. Ei sunt cei mai aproape de Creator si au ales sa coboare ACUM pentru a ne ridica cu ei in IMPREUNA UNUL.

Chemati-i in spirit atunci cand aveti o greutate, vorbiti cu ei atunci cand nu vi se deschid drumurile, intrebati- i pe ei care este cauza bolii dvs, comunicati cu ei ca si cum ati avea in fata intelepti, maestri, initiati. Nu uitati ca ei sunt ca niste oglinzi care ne arata in clarul sufletului, ce e de dorit sa aducem in fiinta interioara ca sa stralucim.

In acest an minunat care se traduce astfel, 2, a doua venire, 01 totul este unul, 2 final initial in sfant numele tau, in primele trei luni graalienii vor activa portile spiritului invitandu-ne sa reflectam, sa vindecam, sa asezam apoi zamolxienii vor rasfoi sufletele noastre unind toate zborurile in iubire, drag, bucurie apoi ramanezii vor deschide contractele initiale activand darurile dintru inceput si dintru final. In ultimele trei luni ale anului, cercul lor de lumina va imbratisa muntii care suntem si in revelatia varfurilor vom trai in Impreuna-Unul.

Primiti darurile lor asa cum vin, IMPARATIA ESTE AICI.

Camelia Radu