Aud deseori in consilierile, seminariile, coaching-urile pe care le tin in grupul de companii pentru care lucrez: sunt obosita, am muncit 15 ore, nu mai pot, sunt terminata, ma imbolnavesc, sunt fara vlaga, nu mai am bucurie etc.

Daca v-ati bagat intr-un astfel de dreptunghi maro, stramt si urat cum vreti sa va simtiti?

Lasati fluviul divin sa va spele sufletul sa va limpezeasca mintea ca sa puteti intra in flow si astfel sa va nelimitati.

Blocand conexiunea cu Cerurile prin astfel de etichete, nu veti simti Puterea care Sunteti.

Toate afirmatiile de mai sus sunt expresii ale necredintei in Divinul care Sunteti, toate va duc in triunghiurile limitative, toate va incatuseaza Potentialul.

Si ma uit la oamenii care trec prin scoli de spiritualitate, au o igiena spirituala insa in cele mai mici provocari( pentru ca stresul nu exista) se leapada de Ceruri, afirmand ca nu mai pot.

Activati Maestrul launtric, Inteleptul, Curajosul, Nelimitatul, Puternicul.

Credeti-ma….Sunteti niste Uriasi care pot scrie in flow n articole fara sa oboseasca, care se pot ocupa si de familie si de job, care isi pot creste toate poasiunile care pot straluci ca niste Sori.

Inainte de orice sarcina, multumiti Universului apoi chemati toate entitatile care trebuie vor si pot sa va insoteasca in tot ceea ce ganditi, spuneti, faceti.

Puneti simbolul infinitului in fata, spate, dreapta stanga si accesati Flow-ul.

Minunea care Sunteti va straluci.