Cere si ti se va da este parte din Triunghiul care incepe astfel Cauta si vei afla(1)  Bate si ti se va deschide(2) si se inchide in (3) A CERE( Cerul este Impreuna cu Noi). Triunghiul este echilateral. Afland din Contractul tau spiritual ce Teme ai de integrat stii ce anume sa CERI.

In reteaua Noului Pamant ideile nu prind radacina daca au fost plasmuite in triughiuri limitative ca: frica-deznadejde-neiertare sau orgoliu-rapacitate-egoism sau neincredere-neiubire de sine-invidie. Noul Cer imbratiseaza Noul Pamant. La Centru in Crucea care Suntem, Materializam.

Daca vrei belsug, daruieste tu mai intai( poti darui si nonfizic).

Cand ai abundenta in interior si viata ta exterioara va fi pe masura abundentei interioare.

Intrati in ecuatia materializarii astfel: poarta iertarii( acceptati si iertati ceea ce este)+ poarta iubirii( iubiti ceea ce este asa cum este)+ poarta darurilor( daruiti ceea ce va doriti)= banca de materializare ( in care asezam afirmatia, idea, proiectul, alegerea) .

Chemati ingerii recunostiintei dupa ce ati setat intentia. Multumiti inainte de materializare.

Activati in fiecare zi energia Faca-Se Voia Ta in triunghiurile care sustin proiectele incepute, ideile care va cheama. Dupa ce ati setat intentia, detasati-va. Veti primi raspunsul, indrumarea, sustinerea la momentul potrivit.

Faceti bai de sens( acordaje, initieri, optimizari, pelerinaje initiatice, ateliere conective, trialog-uri ( gasiti pe site-ul frecventaom mai multe explicatii) care sa va limpezeasca, aseze, inalte. Onorati cunoasterea care vine prin indrumatori, calauze, ghizi. Cand sunteti pregatiti pentru cunoastere, gasiti si banii potriviti. Cinstind darurile si Omul prin care vin unitatile de SENS va vor creste si drepturile divine in bani, fericire, bucurie etc.

Aprindeti lumanarele in triughiurile trezitoare: ingerii elevarii-ingerii recunostiintei-ingerii sporului sau ingerii profesiei-ingerii sporului-ingerii bucuriei sau in triunghiuri formate din entitati de lumina care sustin materializarile.

Nu uitati sa mergeti catre varful piramidei interioare, spiritualizand Pasii nu materializand in exces.

Atunci cand sunteti pe Cale, aliniati si plini de daruri, intregul Pamant va raspunde cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a va onora MISIUNEA.

Lasati daruri pretutindeni, fizice si nonfizice: dar de bucurie, de iubire etc

Activati CORNUL ABUNDENTEI si rugati-l sa va umple panerele sufletului si ale vietii cu iubire, frumusete, tinerete, spor s.a.

Intrati in trialog ( eu-tu-Sursa) faceti-va iertarile fata de bani, valori materiale,  bunuri, ingerii profesiei si cereti indrumare pentru proiectul-chemare care va anima teritoriile sufletului.

Intrati in bancile de materializare in fiecare seara si setati un proiect. Repetati acest lucru de 3,7, 11, 21 de ori. Cresteti proiectul in palme de lumina. Mainile sunt extensiile sufletului.

Folositi simbolurile care va ajuta in materializare din Karuna, Shambala, alte sistem pe care ati primit initieri.

Incercati sa va achitati datoriile pe orice plan: afectiv, material etc

Chemati ingerii sporului in fiecare zi.

Acceptati situatia financiara pe care o aveti. Nu va suparati pe Viata, Dumnezeu, Ceilalti.

Cautati cauza pentru care nu castigati suficient. Tineti posturi pentru ingerii sporului, spovediti-va si impartasiti-va.

Activati Spirala Inaltarii.

Lucrati in triunghiul trezitor incredere-iubire-iertare. De multe ori NU MERIT ne saboteaza CERERILE. Rescrieti credintele voastre legate de bani.

Mentineti frecventa materializarii, multumind pentru ceea ce aveti, fiind prezenti si daruind.

Lasati daruri de spor in casele prietenilor vostrii, in ceainarii, in firmele pentru care lucrati.

Atentie la ecuatia fiecarui proiect. Daca trei persoanele materializeaza, toate trei e de dorit sa fie aliniate la VOIA DIVINA, sa aiba motivatii spirituale autentice si merite, chemari frumoase, Graalul interior activat pentru a determina o realitate inaltatoare.  ( Pe site gasiti mai multe despre acest subiect). Un proiect trebuie sa corespunda 90% Arhistrategiei de Lumina ca sa aibe aripi.

Nu luati din pantecul gratiei prea devreme, o idee. Cresteti-o in palme de lumina un timp si apoi dati-i drumul in realitate.

Invatati sa calatoriti in sala creeatiilor.

Urmati chemarile in materializari. Atentie la atitudine atat in proces cat si fata de rezultat. In Graalul interior, ideea prinde aripi.

Centrati fiind, Noul Cer va aduce Noului Pamant, abundenta, belsug, spor.

Daca aspirati la Noul Cer si aveti comportamente de pe Vechiul Pamant, nu va asteptati sa va creasca drepturile divine in bani.

Rodnicia duhovniceasca, alinierea, bucuria de a fi, recunostiinta deschid si portile belsugului interior aduc si abundenta exterioara.

Atentie la decizii. Luati-le dupa trei zile de post, meditatie, curgere.

Nu va grabiti sa va suparati pe bani, spor, banci etc. Invatati sa apreciati si ceea ce aveti si ceea ce nu aveti. Pe meritele de acum si de altadata drepturile voastre divine in bani cresc sau scad.

Atunci cand MP-ul vostru este mare( peste 90) sunteti ajutati, sustinuti in materializare( calul vostru zboara).

Incepeti lucrarile de lumina cu Orasul, Tara, Planeta pe care va aflati si apoi lucrati pe proiectele voastre personale.

Atentie la emotiile disonante: invidia, ura, comparatia, judecata. Avem ce meritam fiecare. Bucurati-va si de merele pe care le are in curte, celalalt.

La cat mai mult belsug interior si exterior!