Inainte sa rasfoiti o tema cu partenerul dvs, meditati asupra ei. Veti vedea cum ea se cristalizeaza, devine o geometrie, incepe sa emita.

Tema in Sine incepe sa vorbeasca, dezvaluindu-si nuantele ei.

Pastrati linistea interioara, bucuria, flow-ul si atunci cand s-a copt in voi, invitati la trialog, prietenul, partenerul, omul.

Daca tema aleasa este insotita de o oarecare frica pentru voi, limpeziti-o in apele rugaciunii, postului, meditatiei si apoi rasfoiti-o cu cei apropiati. Vagoanele cu suparari, nelinisti, neiertari transformati-le in unitati de Sens pana la intalnirea cu ceilalti. Ei nu au nevoie sa primeasca la pachet pe langa tema si norisorii gri pe care dvs i-ati creeat in legatura cu aceea tema.

Pregatirea aceasta a temei, este o marturisire in Unime, o intrare in Templu, o intoarcere la Centru.

Daca ma reped sa arunc o tema in discutie fara sa o spal de anumite emotii, atunci ceea ce voi declansa va fi un dialog, adica o discutie in energiile dualitatii.

Daca insa pregatesc in interiorul meu, tema, o dezbrac de toate camasile gri, o limpezesc, o adancesc, o rasfoiesc in Gratie, atunci bucuria trialogului imi va aduce multe rasarituri de aripi iar asaltul Cerurilor cu partenerul sau cei apropiati va fi frumos, rotund, intregitor.

Limpeziti zilnic in apele recunoasterii de Sine, trei teme si veti simti cum soarele care sunteti, straluceste.