Am atras la varf de dupa Revolutie fie lideri-tati punitivi, justiari, duri fie lideri-copii, mincinosi, razvratiti, tradatori sau lideri incolori, fara vlaga necopti. Insa chipul trinitar nu s-a activat desi in istoria mare a romanilor exista: Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu, Stefan cel Mare, Regina Maria etc. Impuscand tatal politic si social pe Ceausescu, masca lui s-a tot activat pe varf de piramida prin toti cei pe care ii vedeti defiland varful acestei plati fiind atins chiar acum prin PSD si liderii lui, chipuri vechi atasate de control-putere-bani.

Triunghiul acesta cu varful in jos care a creat tradatorul-lacomul si criminalul ne tot urmareste invitandu-ne sa patrundem in interiorul nostru sa ne facem iertarile fata de tatal social Ceausescu, sa imbratisam ceea ce a fost asa cum a fost vazand darurile acelui timp, sa aprindem o lumanare, sa ne rugam pentru toti liderii nostri si pentru el, sa cerem ajutor de la varful Triunghiului.

Avem o zestre spirituala autentica si de altfel multi lideri-intelepti-maestri au activat-o conducand cu iubire, jertja, clar, discernamnat, bucurie, unime.

Am scris zilele trecute despre Regina Maria, o preoteasa a divinului feminin care fara a avea radacini aici a adus roadele Unimii in pomul christic al Ramaniei asezandu-se in istoria noastra sacra intr-un loc minunat.

Si totusi ce parte din noi tot atrage la varf criminalul-tradatorul-lacomul? Am lucrat fiecare si Impreuna-Una? Exista o spovedanie colectiva la nivel de suflet si ceea ce simt sa va spun este ca nu am iertat criminalul, tradarul, lacomul, unii dintre noi cu pacte de intuneric fiind inca in acest Triunghi.

Pentru ca ne aflam inca in trena Revolutiei, in versul solstitiului si in postul Craciunului haideti sa mergem in frecventa Dumnezeu( varful triunghiului) si sa lucram fiecare si in Impreuna-Una la Rescriere.

Incepem prin a ne face iertarile in numele acestui neam fata de familia divina apoi fata de tara, iubire, bucurie, armonie, clar, discernamant, intelepciune, fata de toti liderii, fata de Ceausescu, fata de toate partidele.
Aprindeti lumanari, postiti pentru aceasta tara, rugati-va.
Cine are initieri poata da lumina la niv ch 4, ingerilor si darurilor acestei tari, trecutului, prezentului, viitorului acestei tari, institutiei prezidentiale, guvernului, relatiei noastre cu Sfanta Trinitate.
Multumiti, multumiti, multumiti

Plecand Ceausescu suparat atragem la varf numai lideri suparati care neavand ghidare cereasca iau decizii pitice creeand bucle existentiale in care ne tot invartim. Triunghiul cu varful in jos, persona atinsa de putere, control si bani ne conduce si pana cand nu vom face pace cu Ceausescu din interior si cu triunghiul format din tradator-lacom-criminal nu vom reusi sa atragem la varf structuri trinitare radiante care sa deschida portile celui mai inalt destin pentru acest popor.

Nu trebuie sa acceptam pacatul sau sa-l aplaudam. E important sa ne facem fiecare cate o curatenie interioara profunda care sa conduca la o mare curatenie pe scena sociala si politica.

Eram aseara in piata Victoriei. Putini oameni insa cu totii sustinatori al timpului nou, foarte putini venind insa cu copiii si mai putini rugandu-se ca acest guvern sa actioneze in lumina.

Stiu e simplu sa cerem ca ciuma rosie sau DNA-ul sa se ocupe de ei insa nu asa facem Trecerea. Condamnandu-i pe ei ne condamnam pe noi.

Doamne glasuieste tu pentru noi in sufletul lor
Roaga-i sa ne ierte, noi ii iertam
si in Impreuna-Una
Sa construim o Ramanie radianta, frumoasa, vie!

sau

Doamne glasuieste pentru noi in sufletul lor
Deschizand portile iubirii, intelepciunii, discernamnatului
Impreuna sa fim Una!

Nu putem sa-i decupam insa ridicand lumina in fiecare piramida sociala si organizationala cei care nu corespund voii Sfintei Trinitati vor pleca sau se vor schimba.

E greu sa-ti impusti tatal social si apoi sa ceri chip trinitar la varf. E nevoie sa spalam in noi aceasta fapta care a dezactivat liderul interior pentru a atrage pe varf de piramida, inteleptul-maestrul-liderul conectiv.

Ne aflam intr-o perioada de evaluari ceresti, sfatul inteleptilor, stalpilor de lumina ai acestei planete, fiindu-ne foarte aproape. Haideti sa activam crucea care suntem, dand glas maretiei, puterii, zveltetii ramanului si omului dezvelit.

Vizualizati cercuri formate din sfere-lideri, sfere ceresti, sfere-oameni frumosi cum inconjoara tara aceasta purtand glasul unimii. In centru activati triunghiul parintilor ceresti. Rugati Sfanta Trinitate sa aduca pace, iubire, unime, discernamant, intelepciune, clar in toate sufletele luminand varful fiecarei piramide organizationale si sociale.

Intorceti-va in aceasta frecventa a Unimii de cate ori puteti pana la finalul anului 2017. Impreuna suntem Una spun familia lumeasca, familia cereasca, familiile de lumina.

Tara noastra are in zestrea ei, chip trinitar, chip unimic. Haideti sa l scoatem din cufar si ne bucuram cu totii de el.