Exista o banca energetica in care noi ne reamintim ceea ce am stipulat in contractele noastre spirituale si multi ghizi mama-tata-fiica care ne calauzesc prin hatisul provocarilor vietii.

Si daca in ciclul divinului masculin abordarea era una piramidala in care invatatorul era varful de la care veneau pe raze unitatile de cunoastere si de energie in ciclul divinului feminin, pe fiecare cerc de intelegere de pe spirala evolutiva avem un ghid-mama sau un ghid-fiica sau un ghid-tata dupa cum ne-am absolvit temele si am inceput sa stralucim in darurile noastre.

Si ghizii se schimba in functie de ceee ce lucram in gradina interioara, comunicand cu noi in trialog, somn,  flow, initieri,  meditatie,  calatorii spirituale, in reteaua darurilor, in valsul cu provocarile, in dezvaluirea virtutilor.

Ceea ce imi doresc sa va reamintesc este urmatorul aspect: nu ramaneti tributari invatamantului traditional format din patrate si dreptunghiuri informationale care nu va prea ajuta sa evoluati ci deschideti-va sufletul catre Recunoasterea de Sine, activand Centrul si emitand catre Tot si Toate, Rodirea in Unime.

Deasemenea nu ramaneti atasati de un ghid ci ascultati chemarile si mergeti facand valsul sferelor pe Spirala Evolutiva, culegand rostul, dezvaluind stralucirea, marturisind in Unime, ceea ce sunteti.

Spirala Divinului feminin tasneste din Trinitatea care Suntem onorand si Tatal si Mama si Fiica-Fiul.

Fiti prezenti in divinul din voi si veti recunoaste Traitorul de Sens cel mai potrivit pentru Tema pe care inca nu v-ati facut-o.

Si chiar daca Omul din fata are n initieri nu inseamna ca si-a absolvit la fel de multe teme de viata. Uitati-va in pomul interior si vedeti-i luminitele.Un real traitor de Sens emite din Centrul fiintei Sale, reamintindu-va cum ati agreat sa rezolvati tema, dezvaluind darul si ajutandu-va sa faceti saltul de intelegere.

Diferenta dintre un Cautator de Sens si un Traitor de Sens se poate traduce in registrul lumesc astfel: mi-a vorbit dar n-am primit sau m-a vindecat dar nu m-am trezit sau mi-a dat o initiere insa nu stiu inca cum sa-mi dezleg nodurile existentiale sau m-a privit dar nu m-a atins.

Pe  razele sufletului un Traitor de Sens hraneste, in Lumina un Traitor de Sens iti potenteaza rodirea.

Lasati valsul Sferelor sa se faca in viata voastra si voi pasiti pe cercurile de intelegere fara teama, fara judecata, fara sindromul celebritatilor, rotunjind ceea ce sunteti, implinindu-va.

Exista un dor si multe chemari care il sustin catre un Ceva sau Cineva si astfel se contureaza Dragul si bucuria de a fi Impreuna-Una cu un Traitor de Sens si clasa de luminite cu care va veti intalni.

Nu va legati de un Nume pentru ca nici un Ghid intrupat nu si-a facut toate temele in asa fel incat sa poate emite catre toate nerezolvatele voastre si in ploaia de luminite sa va desfaca petalele.

Ghizii-fiice aduc noi forme de cunoastere pe aceasta planeta, configureaza porti sunt purtatori de coduri, ghizii-tati sunt restauratori de retea, arhitecti, tesatori, ghizii-mame sunt modelatori, acordori si asezatori.

Fiecare isi are rolul lui energetic in puzzle-ul divin onorand verticala cu darurile lui si dezvaluind in Unime, Bucuria, Frumusetea, Stralucirea care Sunteti.