De multe ori ne intrebam ca femei de ce nu facem copiii la 30 la 33 la 40 si uneori mergem la alopati si credem ca-i cumparam pe Intelepti (cititi articolul anterior legat de Provocari si Domnii Destinelor) cu inseminari, tratamente hormonale, investitii in fertilitate. Daca avem Ip-urile( iertarea pacatelor) mici fata de sfera tata, sfera mama, sfera copil nu vom primi copiii sau chiar daca vor ateriza vor fi purtatori de boli ascunse sau vizibile cu destine pitice sau cu multe metehne. Puneti in balanta cosmica fapte frumoase fata de copiii, bucurati-va de alaturi de alti parinti, binecuvantati totul, botezati, ajutati copiii care vin din familii defavorizate, adoptati.

Pregatiti venirea copilul dvs, limpezindu-i drumul . Si da nu puteti cumpara chip de geniu-maestru-sfant daca ati facut multe avorturi si nu v-a pasat, sunt multe greseli fata de copiii in familia dvs si in trecutul personal indepartat sau apropiat. Pe medici ii puteti cumpara insa pe Domnii Destinelor, nu. Ei stiu ce ati facut in alte vieti astfel ca vor trimite la intrupare prin voi un copil pe masura meritelor voastre sau vor decide doar o intarziere sau nu vor trimite nici un copil oricat de multi bani ati cheltuit la medicii alopati. Cautati sa aflati cauza, intrati in asumare, rescrieti inaltandu-va.

Undeva in jurul varstei de 18 ani s-a ridicat si pentru mine primul val astfel ca am putut vedea ca nu voi putea rodi decat tarziu daca nu ma voi ocupa de multele avorturi facute in familia mea. Eram dupa un an de agonie si chin, trecusem prin trei intalniri cu moartea, 3 accidente si multe intalniri cu boli stranii, cumva fara nume pentru ca radarul alopat nu putea spune nimic.

In urma unui vis initiatic, o binecuvantare cereasca am fuzionat cu Maica, Cerurile dezvelindu-mi Calea.

Mi-am inceput atunci munca de furnicuta luand initieri reiki, spovedindu-ma, impartasindu-ma, botezand, rescriind, avand grija de copiii, mergand prin scoli initiatice, intelegand triunghiul, dezlegandu-ma si eu si neamul meu din aproape in aproape pana cand am simtit ca se limpezeste drumul pentru familia mea si frumoasele rodiri ce aveau sa vina.

La 32 de ani Sarra care era in structurile mele de 9 ani a ales sa coboare apoi la 33 si un pic, a venit Stefan exact atunci cand Domnii Destinelor au decis ca amandoi sa aterizeze chiar daca medicii spuneau ca nu este posibil.

Cand ceva intarzie, un copil sau un dar mergeti la varful triunghiului si cereti Indrumare.

Pamantul poate fi cumparat insa Cerul, nu.

Activati spirala intrebarilor si triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide, Cere si ti se va Da.

Ce fapte ma separa de venirea propriilor mei copiii? Cate avorturi sunt in neamul meu si al sotului? Cati copiii apasa pe destinele noastre? Ce am facut acum si altadata astfel ca acum nu merit sa primesc copiii? Ce fapte bune pot aseza in balanta cosmica? Cum pot christiciza chipul neamului meu?

Intarzierile pot fi legate si de darurile unui club, centru, terapie pe care o practicati, cabinet etc.

In astfel de momente faceti-va iertarile fata de sfera copil, fata de intregul triunghi dar si fata de creativitate, bucurie, inocenta, generozitate, iubire, caldura, unime, frumusete.

Inchizand triunghiul Sus, rodirile se vor inmulti jos aducand multa implinire in sufletul vostru.