Daca te uiti la Om cu ochi de lumina poti vedea Oul ce contine mai multe straturi, foite diferit colorate sau imbracaminti energetice ce dezvaluie corpurile lui subtile. De obicei incepem sa ne construim increderea pe corpul fizic( mergem la sa sala de fitness, facem exercitii fizice acasa, unele doamne merg si la saloanele de infrumusetare ba chiar si la operatii estetice). Altii merg la plutire, masaj, yoga….punand intentia sa se simta bine pe corpul fizic. Va propun sa construiti increderea in Sine incepand cu corpurile superioare( atmic, budhic, cauzal). De ce? Pentru ca orice samanta pe care o asezati in Cerurile interioare nu se pierde odata cu varsta sau in anumite evenimente(divort, sunt data afara dintr-un job, imi este furata averea).
Ce inseamna a construi increderea in triunghiul cu varful in sus?
Incepeti prin a planta dimineata, pranz si seara florile meditatiei, contemplatiei, rugaciunii sau ale spovedaniei, impartasaniei, postului sau ale introspectiei, rauririlor divine, acceptarii a ceea ce Este asa cum Este. Ca sa hranesti corpurile superioare e nevoie sa urci cu Liftul, un altfel de lift care te apropie de varful de munte pe care tu ti l-ai setat prin contractul spiritual. Aceasta inaltime data de trairi christice, de cunoasteri divine, de bucurii fuzionale… construieste corpul tau de incredere.
Fiecare germene pe care il asezati la nivel de corp cauzal, budhic, atmic plantand idei, sentimente, fapte inaltatoare va aduce unitati de credinta, forta, putere care dau o radianta aparte chipului vostru. Aceasta incredere in christul interior nu pleaca cand se prabusesc formele din jurul vostru…va este luata casa sau sotia fuge cu un prieten sau v-ati pierdut afacerea. Pentru ca este o lucrare in miez, in centru ea nu poate fi disputata in nici un tribunal lumesc. Cine va poate lua cunoasterea divina primita prin initieri? Sau faptele inaltatoare facute pentru ceilalti? Sau sentimentele de iubire cu care i-ati hranit pe micutii din centrele sociale? Aceasta este casa pe stanca pe care nu o mananca moliile, credinta vie ce nu poate fi luata prin nici un partaj, furt, minciuna, Farul care va lumineaza Calea.
Cum ati onorat corpul christic, corpul de slava in ultima luna? Aceasta poate fi o intrebare revelatoare si transformatoare pentru cei care vor sa construiasca Increderea Cereasca in Puterea divina care ii sustine pe Cale, in toate proiectele lor Inaltatoare.
Cand incepem din Ceruri sa construim Increderea( Precum in Cer asa si pe Pamant) ne va fi usor sa gasim timp si pentru exercitii fizice, posturi prin care purificam mintea, introspectii prin care ne eliberam de sabotorii emotionali. De ce? Pentru ca vom avea sferele divine, puterile ceresti, triadele cosmice alaturi de noi. Daca incepem sa ne construim increderea de pe corpul fizic si mai suntem si in arest de vointa e posibil sa nu ajungem deloc la sala de forta sau la masaj sau sa alergam in parc.

Toate schimbarile incep din Cerurile Interioare pentru ca Cerul poate muta Pamantul nu si Invers.
Dupa ce am semanat ganduri inaltatoare, idei frumoase si fapte radiante sustinandu-le cu o pratica spirituala vie…..putem cobora si pe alte corpuri cum ar fi corpul mental si aici putem folosi afirmatii potentatoare-trezitoare ( Cu fiecare clipa sunt din ce in ce mai increzator sau Sunt Incredere, putere, radianta, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt), putem identifica si dezactiva credintele limitative, putem purifica mintea cu ajutorul postului dar si cu ajutorul esentei florale Bach, White Chestnut, putem limpezi teritoriile mintii cu plutiri la samadhi, concentrari, meditatii, MindSinergy.
Pe corpul emotional e foarte important sa identificam sabotorii, acele emotii aparute in structurile noastre din viata intrauterina sau din copilaria timpurie sau din alte vieti care ne invaluie in anumite momente modificandu-ne deciziile. Sunt caluti emotionali pe care nu ii stapanim noi ci ne conduc ei: neiubirea, neiertarea, supararea pe Dumnezeu, viata, destin, furia pe barbati, neacceptarea. De unde vin? Care este invatatura pe care ne-o aduc? Cum putem imblanzi calutul naravas?
Pe corpul fizic deja e mult mai simplu dupa ce ai lucrat pe celelalte corpuri pentru ca unitatile de credinta dezactiveaza aresturile emotionale si de vointa permitand corpului fizic sa se plimbe in natura, sa se impleteasca cu o drumetie, sa se bucure de periaj si streching, sa mearga la masaj.
O incredere construita doar pe mental si pe corpul fizic va fi usor daramata de un cutremur emotional iar cea construita doar pe corpul fizic va fi coplesita si risipita de varsta. Deci unde am vrea sa fim? Puternici doar pe Pamant? sau puternici si in Ceruri si pe Pamant?
Desigur nu e suficient doar sa ne rugam, sa postim si sa vorbim cu Soarele dar sa uitam corpul fizic. De ce? Pentru ca rezidurile emotionale se vor agata de incheieturile noastre generand rigiditate. Un corp care nu se intalneste cu sportul( de dorit in natura) chiar daca este imblanzit de corpurile superioare…..are nevoie de miscari( macar de streching, periaj, simple miscari in casa) pentru a scutura incarcaturile zilei.
Desenati o spirala pe fiecare cerc numind o etapa. Sa spunem ca de la 18 la 27 ati fost in etapa bleo de la 27 la 36 de ani in etapa maro si de la 36 la 66 in etapa argintie. Ce triunghi de forte au descris Increderea in Voi in fiecare etapa? Pe ce s-a bazat ea? Ex: in etapa bleo increderea in mine se baza pe frumusetea fizica-eram cea mai buna in clasa la desen-faceam teatru
Pe varful spiralei……activati un triunghi calauza care va cheama in procesul de cristalizare a increderii in Voi. Sa spunem acceptarea, iubirea, bucuria. In centrul lui asezati o raurire divina, o afirmatie, o mantra a increderii. Cum va ganditi sa aduceti in viata voastra la nivel de gand, emotie, fapta, acest Triunghi?!!!!
Ce triunghiuri v-a revelat Increderea in Sine? Cum v-au ajutat acele forte treimice sa treceti peste Praguri?

Va invit pe 22 iunie la un atelier dedicat Increderii in Sine si Triunghiurilor Credintei.

Unde va fi? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc
Cost? 50 ron
Ora? 18 30

Cand? 22 iunie

Inscrieri: frecventaom@gmail.com
Teme abordate: relatia cu tatal fizic si tatal cosmic, aresturile de vointa, triunghiul iertarii, saborii emotionali ai increderii in Sine, afirmatii potentatoare, rauriri divine, Incredere in Sine-Iubire de Sine-Iertare de Sine, plexul solar, cele sapte corpuri, achizitiile spirituale si banca divina, cunoasterea de Sine, Dreapta Masura, smerenia-taierea voii proprii-Faca Se Voia Ta, Calea, raza adevarului, energia primirii, unitatile de incredere( cum se capata si cum le pierdem), drepturile divine, stima de Sine, triunghiuri de preotii: a florilor, a Unimii, a copiilor, rescrieri

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina