Adeseori in toamna si iarna vietii oamenii ofteaza des uitandu-se la florile vietii pe langa care au trecut neobservandu-le frumusetea. Si regretele ii innegureaza si ajung sa fie furiosi sau gelosi pe proprii lor copiii sau pe prietenii foarte apropriati considerand ca s-au sacrificat prea mult si ca nu si-au trait viata asa cum si-ar fi dorit. Ce este regretul? o dorinta bagata sub pres, o experienta careia nu i-am dat glas, o ambitie pe care nu am intrupat-o.

Nu va scufundati in mlastina regretelor gasind in exterior tapi ispasitori sau impovarandu-va cu ce credeti ca ati fi putut trai. De pe nivelul dvs de constiinta ati facut cele mai bune alegeri pe care le puteati accesa la timpul acela. Otravindu-va cu daca si cu parca nu mai vedeti splendoarea vietii, roadele toamnei in care va aflati sau intelepciunea iernii pe care o traiti.

Imblanziti drumul uitandu-va la aurul celest al fiecarui vals experential. Multumiti darurilor ascunse, oamenilor pe care i-ati intalnit, dusmanilor.

Exista atat de mult aur celest, argint divin, cupru graitor ce poate fi extras in orice clipa din muntii invizibili pe care i-am urcat. Important este doar sa privim la varful lor.

Curatand conace, case vechi, castele am intalnit multe spirite prinse intre lumi de 30 de ani sau de 400 de ani sau chiar de 900 de ani care datorita regretelor nu au pasit in Lumina.

Prin regret se creeaza corzi energetice cu locul sau cu oamenii si datorita acestor fire/ stringuri va veti mai intalni cu dusmanii si in alte vieti sau veti ramane agatati intr-o casa, bantuind o vreme…pana cand ghizii de dincolo sau traducatorii lumilor subtile de aici va vor elibera.

Iadul regretelor este plin de mlastini si la nivelul corpului astral inferior ….il percepem cu totii cand stam in realitatea interioara privind in noi. Noaptea grea a sufletului se refera la aceasta balteala in regrete.

Opriti-va din a rontai……ce nu ati facut si asumati-va acest prezent. Face-ti-va iertarile fata de trecut onorand cu totul prezentul dat. Cu cat sunt mai conectati la miracolul acestei clipe cu atat mari reverasari de Sens, initieri, bucurii, intelegeri ne vor bucura sufletul.

Graalul interior nu se deschide in perdeaua de regrete. Doar limpeziti si plini de recunostiinta putem primi ambrozia divina a clipei putem onora muntii acestui timp.

Postiti, spovediti-va, limpeziti-va in natura gandurile si emotiile. Fiti recunoscatori pentru ce a fost asa cum a fost. Extrageti proverbe, intelegeri, bucurii din propriile experiente. Despaturind trecutul si urcandu-l in Ceruri vom gasi in cea mai mare suferinta….munti de daruri, binecuvantari, cununi de intelepciuni.

Regretul omoara minunile prezentului activand lacebunita sau A qua bon? boala omului care nu mai are organul bucuriei.

Onorati Clipa cu zambet, caldura, imbratisare!!!! Ceea ce este este…ceea ce nu este …nu este!!!!