Tehnologiile Unimii

Cand eram micuta in jurul varstei de 9 ani o revarsare de Sens, o curgere, o viziune mi-a dezvelit ceea ce avea sa fie intr-un fel drumul acestei vieti pentru mine: cu trusa de limpezit sufletele, traversam dealuri si munti, in jocul divin, spiritualizand materia, aducand talcuri, limpezind, unind. Imaginea aceasta am aruncat-o de multe ori intr-un colt insa ea a revenit ….din ce in ce mai puternica dezvelind povestea triunghiurilor limitative, potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale Unimii instrumentele cu care fac diagnoza si intru in flow…..la cabinet, in ateliere, in versul calatoriilor spirituale. Desi valsul meu profesional a inclus multa vreme psihologia organizationala, pedagogia, training-ul, coaching-ul cumva dupa 30 ani prin intoarcerea scrisului conectiv, m-am dedicat mai mult Psihologiei centrului folosind metaconsilierea, regresia, trialogul precum si sistemului intitulat Triunghiurile Schimbarii amandoua impletindu-se intr-un mod minunat in opera de christicizare dezvelind Impreuna Calea, Darul, Unicitatea, Radianta cautatorilor dar si a traitorilor de Sens.

Pe aceasta planeta exista tehnologii ale dualitatii, de trecere si ale Unimii, valsul pe care vi-l propun fiind doar cu cele care ne ajuta sa intram in roata cresterii unimice ( reamintire, dezvelire, constructie, desincronizare, reconectare, limpezire, intelepciune) dand glas spiralei ascendente in noi.

In intalnirile noastre vom accesa LuViOmul( exista abonamente de 5 si 10 sedinte), MindMi-ul ( pentru a afla mai multe despre Indicele de transcendenta, IQ, EQ, vocatii, frecventa cerebrala, stil de invatare, creativitate, indicatorul de caracter), MindSinergy-ul ( 5, 8, 10 sedinte), Samadhi Tank-ul( ne sustine sa intram in flow, terapia prin plutire dezvelind Predarea, Faca Se Voia Ta insasi Valsul Sferelor)…. impletind tehnologiile Unimii cu Triunghiurile divine ( cartea Triunghiurile Schimbarii publicata de ed Vidia o gasiti si on line) precum si cu initieri reiki, meditatii, trialoguri, curatari ( in functie de deschiderea interlocutorilor) dand glas Puterii proprii, Unicitatii, Zborului.

In  diagnoza vocationala eu folosesc mandala numerologica, testul 3angle care urmeaza sistemul intitulat Triunghiurile Schimbarii( facut de mine si pe care il gasiti pe www.job360.ro) si Decas-ul.

Pentru a stabili o intalnire imi puteti scrie pe frecventaom@gmail.com, 0755 099 099 sau va puteti programa astfel:

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Iubire, armonie, pace!!!

Camelia Radu, frecventaom@gmail.com,

Tel Frecventa Om: 0755 099 099, 0748 760 284

Facebook: https://www.facebook.com/FrecventaOm