Frecventa Om

Camelia Radu

Cand am inceput sa scriu ma simteam de parca as fi fost in fata unor butoane cosmice fiecare cuvant fiind o geometrie graitoare, un nucleu de lumina, o poveste. Eram adeseori transportata in Biblioteca Divina rasfoind cartile tarilor, planetelor, vorbind cu Triunghiurile, urmarind Valsul Sferelor, adancind partitura Frecventei Om, inaltand-o in mine, urmarind harti ceresti, conlucrand cu Geometria Sacra. Era foarte straniu cand ieseam din curgere si paginile erau pline doar cu semne. Ceea ce se repeta erau verticalele, sferele, triunghiurile si apoi au aparut simbolurile mai complexe toate avand o anumita incarcatura de energie si informatie.

O vreme am studiat doar vibratiie cuvintelor cu Maestrii. In Sfera initiala, cuvintele erau tasniri de Sens. Veneau ca niste arteziene si imi inundau fiinta, Maestrii dezvelindu-mi puterea acestor acordaje vorbindu-mi despre maretia cuvintelor in Creatie, Razele lor, Puterea Transformatoare, Frumoasa lor Stralucire.

Rescrierea se face prin Cuvantul inmuiat in lumina, Frumos iubind Totul.

Si nu uita……Omul este triunghi divin, forta treimica in actiune, fiu de Dumnezeu. In tandra regasire Cuvantul devine Element de Vesnicizare, Nucleu de Lumina, insasi Valsul.

Apoi Maestrii ma conduceau in sala creatilor si alaturi de frumoase entitati ma invitau sa croiesc noi geometrii folosind vibratiile. Le veti recunoaste in articole, carti, ateliere. Experimentele se faceau cu lumina vie exprimata prin culori stralucitoare si totusi blande, parca toate date cu alb…..pe care le vad doar in calatoriile mele. Aici ramaneam mai mult pana cand paginile manualului cosmic se umpleau modeland in tesatura timpului, Omul cu O mare.

Ma intorceam apoi in Biblioteca si rasfoiam cartile care ma chemau, patrunzand versul. Nu ma grabeau, Maestrii si Arhivarii erau blanzi, cadurosi, rabdatori. Uneori urcam la un alt etaj ne asezam la o masa rotunda si lucram cu ecranele, laserele si cu puterea culorilor. Cuvantul devenea frematator, plin de talc, innaripat.

Cand reuseam sa-i dau nota cosmica pentru care ma pregateau, sa-l mut in cea mai inalta octava, Maestrii zambeau. Experimentam rescrierea cu o noua putere data cuvintelor pana cand articolul devenea el insusi o melodie divina in marea orchestra cosmica.

Mergeam apoi in sala muzicii celeste si cu dragul cel mare activam Frecventa Om. Simteam vibratiile, ma contopeam cu ele apoi pluteam spre sala dansului unde reuseam sa fac pasii traind Cuvantul in mine. Cuvantul roditor.

Pasii adancesc cuvantul ii redau forta initiala, il fac sa fie modelator in Unime.

Simte Valsul, fuziunea cu Sferele, Contopirea.

Adu aceasta vesnicizare prin Cuvant. 

Aici exersam destul de mult paca cand simteam Centrul fiecarei Cuvant inainte ca Valsul sa porneasca.

Maestri intrau cu mine in jocul cosmic plamadind impreuna articolul-vals.

La final urmaream pe ecrane felul in care aceste tesaturi atingeau Omul precum si schimbarile care apareau in el, in versul umanitatii, in cresterea Geei.

Apoi vedeam Planetele ca Sfere-Surori dandu-si mana intre ele si Omul radiind in centrul lor.

Sfera Om se suprapunea cu Sfera Centrala si valsul lor devenea Una.