Focul astralului inferior declansat de pulsiuni, impulsuri, pasiuni este cel care determina aparitia buclelor emotionale, a luptelor exterioare pentru o femeie sau un barbat, a conflictelor, a razbunarilor, a amantlacurilor, a aventurilor pasionale, a plecarilor de acasa, bruste si de neinteles, a agitatiilor catastrofale, a violentelor si omorurilor pasionale. Este acea dragoste-fierbinteala care te arde pe dinauntru si lipsit de ratiune vrei sa te sinucizi sau nu mai vezi rostul vietii fara acea persoana sau te simti coplesit de o mie de simtaminte, ros pe dinauntru, gelos, posesiv, obsedat, indragostit si in acelasi timp urand aceeasi persoana. Lipsa de control, agitatia interioara, arderea cumplita atunci cand ne lasam dominati de acest foc astral poate duce la accidente grave sau omoruri pasionale. El nu poate fi imblanzit decat urcand pana la triada formata din corp cauzal( intelepciunea divina)-corp buddhic( iubirea divina), corp atmic( fapte pline de jertfa, vointa divina). De aici prin rugaciuni-dezlegari-posturi sau prin rugaciune-spovedanie-impartasanie, fierbintelile pleaca la fel si legaturile facute cu foc. In toate amantlacurile sau jocurile pasionale, oamenii experimenteaza intalnirea cu focul astral si focul sexual, senzatii incredibile urmate de pierderi de suflet care va fac sa simtiti impietriti sau desertici sau sfasiati.

De multe ori focul astral se impleteste cu focul malefic, o suparare declansand un blestem spus cu gura de foc si judecata de foc sau o razbunare facuta cu mana de foc sau violente in care spunem cuvinte de foc si lovim.

Desi aceste focuri nu se vad, cu siguranta v-ati intalnit cu oameni care au judecati de foc, priviri de foc, vorbe de foc, sunt focosi in pat, se aprind repede legand prin vorbe, fac juraminte, promit cu foc.

In ultima vreme am intalnit in cupluri volente fizice declansate de focul astral si focul verbal, blesteme si injuraturi care afecteaza protectia divina a cuplului, copiii care participa la aceaste batai, fiind viitorii adulti care vor activa focul verbal si focul astral in cuplurile lor.

Exista relatii care incep cu reamintiri, dezveliri, bucurii ceresti si care nu trec prin focul astral ci doar focul iubirii si altele care incep cu acest foc al indragostelii si foc sexual si care se unesc la varf de triunghi cu focul iubirii divine prin taina casatoriei, a unimii, a prieteniei.

Focul celest sau flacara iubirii dizolva murdaria, transmuta, activeaza chipul divin al relatiei. In rugaciune dar si in momentele frumoase, unionale ati simtit cu siguranta flacara aceasta care va aduce lacrimi, bucurie, contopire cu Totul-Una. Ea este o traire divina intensa pe care au avut-o nu doar sfintii si maestrii ci si oamenii frumosi care simt gand, emotie, fapta…unirea cu Dumnezeu prin aceasta flacara care se aprinde la nivelul chakrei 4 si care poate fi activa pana la chakra 6 sau 8 sau 33, dezvelind iubirea christica. Din aceasta flacara tasneste Spirala Iubirii, un vals al sferelor in care ne intalnim cu iertarea, blandetea, frumusetea, bunatatea, caldura, recunostiinta, compasiunea, bucuria, pacea, smerenia, inocenta, unimea.

De multe ori aresturile sexuale au in spate vieti sau etape in care am acceptat focul sexual dezbinand cupluri sau mergand la prostituate sau facand sex in anticeruri chiar cu partenerul cu care ne-am casatorit sau practicand sexul orgiac. Focul sexual se aprinde la chakra 2 insa poate deschide multe anticeruri parjolind totul. El ne mananca din clar, ne activeaza ceata inimii si praful mintii, ne arde pe dinauntru, ne incarca sufleteste, ne leaga. Uneori acest foc sexual face triunghiuri cu varful in jos cu patima bauturii si patima jocurilor de noroc sau cu patima minciunii si patima drogurilor sau cu furia-gelozia-neacceptarea sau cu violenta-obsesiile- supararea sau cu ura-razbunarea-neiertarea. Focul sexual luciferizeaza chipul vietii intunecand aura si chipul omului, cuplului, casei.

In primavara relatiilor apar focul sexual si focul astral insa daca vom cauta toata viata aceste focuri care aduc neliniste si agitatie si vanzoleala, dezbinand cupluri sau seducand si apoi plecand ne vom trezi …..niste batranei fara roade, adulti fara chip, parinti fara intelepciune.

Cuplurile sunt invitate de Univers sa treaca prin toate anotimpurile si sa cunoasca toate formele de relief fara a se cantona in primavara simtirilor sau in verile focoase. A ne opri la focul sexual si focul astral pentru ca tanjim dupa diversitate, agitatie, emotie inseamna sa ne oprim la baza muntelui….sa nu vrem sa-l urcam pana la varf, sa refuzam sa activam in noi focul iubiri divine.

Ca sa simtim flacara christica( unirea cu constiinta triunica, nu putem sa ramanem fii rataciti sau fiice focoase) e important sa stim sa ne taiem voia proprie, sa ascultam Cerul, sa ne rugam, sa postim, sa ne deschidem Cupa Interioara, ca ne gradinarim interiorul cu ganduri de lumina, fapte de lumina, sentimente de lumina, sa ne cunoastem, sa practicam prezenta constienta si autoobserrvatia, sa ne spovedim des, sa cerem in drumare, sa crestem nivelui constientei de Sine.

Iubirea christica inseamna jertfa, bucurie de a darui, contopire cu Totul-Una.

Cand incepem sa cerem ca printesele/ printii, sa controlam, sa avem asteptari, proiectii, conditionari, nu mai suntem in Iubire…am iesit din Centru, ne lasam ghidati de subpersonalitati sau mai rau suntem in posesii temporare sau definitive.

O inima impietrita nu poate deschide Cerurile si nici nu poate activa Flacara Iubirii Divine. Pentru a cunoaste aceasta flacara e de dorit sa ne incalzim cultivand virtutile.

Va astept pe 18 oct la ora 18 30 la un atelier dedicat cuplului

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cand? 18 oct

Ora? 18 30

Fie ca iubirea, blandetea, intelepciunea sa va fie calauze in Tot si Toate!!!!