Iubesc aceasta fuziune cu Unul, aceasta revarsare de Sens, aceasta extindere dincolo de granitele stiute.

Primul pas in reamintirea flow-ului este bucuria de a fi, o deschidere-cupa care invita Universul sa rodeasca in tine.

Daca esti suparat pe Univers, Dumnezeu, Ceilalti iti este greu sa pui pegasul interior sa zboare iar colturile neimblanzite te rod, te discuta, te mototolesc.

Flow-ul este curgere divina in Graalul care esti.Il recunosti?

Atunci cand un triunghi limitativ se desface in trezii, sensuri, frumuseti, flow-ul iti inunda glasul si melodii ceresti iti mangaie paradisul interior.

Cand sunt in trialog cu un om frumos, in atelierele conective, initieri, dezlegari, recunosc flow-ul ca pe un frate drag si stiu ca doar in taina lui, interioarele noastre dospesc.

In curgere, se dezvaluie temele noastre dar si darurile, in curgere se aseaza povestile noastre si Omul straluceste.

Flow-ul este natural, firesc, aproape pentru sufletele aerisite si frumoase si greu de atins pentru cei care si-au dat toata puterea, mintii.

Uneori ma uit la diplome, facultati, cursuri si zambesc. Ce caraghiosi suntem!

Nu avem nevoie de acestea daca ne reamitim flow-ul. In poarta lui bibiblioteca divina ni se deschide, in versul lui totul se rescrie.

Flow-ul este vocea Cerurilor care ne vorbeste in Clarul Sufletului este Bucurie, Recunoastere de Sine, Intregire.

Incercati sa va apropiati de natura cu drag si nu rationalizati copacii, frunzele, florile. Lasati-le sa se desfaca in voi fara sa le puneti etichete. Contemplati-i cu geometriile sufletului in plinul clipei si lasati-va dusi de mirosuri pe culmile flow-ului.

In ochiul trezit, curgerea ne vorbeste….