Primim tot timpul binecuvantari  care ne parfumeaza sufletul, viata, pasul: un zambet pe care un coleg ni-l agata in pomul zilei pentru ca tocmai l-am imbratisat cu gandul, o floare care ne atinge nasul si care ne umple ungherele, cu bucurie si recunostiinta, un insight pe care il culegem de pe buzele unui OM FRUMOS, o mancare care a iesit minunat pentru ca am desenat-o cu iubire, o privire-balsam de la sotul pe care l-am hranit cu drag, o initiere pe care o primim in locul care ne-a chemat, o zburdalnicie a sufletului pentru ca tocmai am asezat in structurile unui copil abandonat, o felie de iubire.

Nu avem nevoie sa cerem feedback. El este cu noi tot timpul. Universul ne raspunde in fiecare clipa la ceea ce ce daltuim. Sculptura noastra in viul clipei primeste instant, confirmari.

Doar ego-ul cere de la un alt ego, SOCLUL. In divinul din noi, feedback-ul este constant, frumos, viu. Cerurile ne imbratiseaza in versul cel MARE si daca am inceput sa cantam, intreaga melodie va veni catre noi, hranindu-ne, innobilandu-ne, inaltandu-ne.

Adevaratul feedback e fosnetul care ne mataseste, gandul, emotia, fapta. In Gratia momentului, primim din SINELE DIVIN, raspuns la tot ceea ce creem.

Gratia sa fie cu noi si IMPREUNA-UNUL!